Το YouTube Red Ετοιμάζει Το "Impulse"

0

Υστερα απο το Netflix, το Amazon και το Hulu, μια ακόμη συνδρομητική υπηρεσία εισέρχεται στο χώρο των τηλεοπτικών σειρών. Πρόκειται για το YouTube Red, που αν και ξεκίνησε τη λειτουργία του πρίν απο περίπου ένα χρόνο, μέχρι σήμερα δεν είχε υλοποιήσει κάποια παραγωγή υψηλού προφίλ. Αυτό όμως φαίνεται να αλλάζει, κάθως η υπηρεσία streaming της Google ετοιμάζει την πρώτη της mainstream τηλεοπτική σειρά, η οποία φέρει την υπογραφή του σκηνοθέτη Doug Liman ("The Bourne Identity", "Edge of Tomorrow").

Ο λόγος γίνεται για το "Impulse", την τηλεοπτική μεταφορά της ομώνυμης νουβέλας του Steven Gould, ο οποίος έγραψε και τη νουβέλα "Jumper", που το 2008 μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο απο τον Doug Liman.

Hayden Christensen και Rachel Bilson, σε σκηνή απο την ταινία "Jumper".

Hayden Christensen και Rachel Bilson, σε σκηνή απο την ταινία "Jumper".

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του TheWrap, η τηλεοπτική σειρά θα εξελίσσεται αρκετά χρόνια μετά τα γεγονότα της ταινίας και θα εστιάζει στην special κόρη των πρωταγωνιστικών χαρακτήρων του φίλμ, που υποδύθηκαν οι Hayden Christensen και Rachel Bilson.

Το σενάριο της σειράς θα γράψει ο Jeff Lieber ("Lost"), ενώ ο Doug Liman θα εκτελέσει χρέη παραγωγού και θα σκηνοθετήσει το επεισόδιο-πιλότο.

Αν και το φίλμ του 2008 διέθετε μια πρωτότυπη πλοκή και καλοφτιαγμένα οπτικά εφέ, δεν κατάφερε να συγκινήσει κοινό και κριτικούς, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα το "πάγωμα" του κινηματογραφικού franchise.

Με το "Impulse" του YouTube Red, η ενδιαφέρουσα ιστορία θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία να συναρπάσει τους θεατές, αν και πρός το παρόν δεν μπορούμε να γνωρίζουμε το επίπεδο παραγωγής και το budget που θα διαθέσει η υπηρεσία της Google...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.