Το TNT Παρήγγειλε Το "The Angel of Darkness"

0

Το δίκτυο TNT παρήγγειλε το "The Angel of Darkness", την δεύτερη σαιζόν της τηλεοπτικής σειράς "The Alienist", που αν και ξεκίνησε σαν μίνι σειρά, τελικά χάρις στην επιτυχημένη πρώτη σαιζόν απέκτησε και δεύτερη. Όπως και η πρώτη έτσι και η δεύτερη σαιζόν είναι βασισμένη σε νουβέλα του νουβέλα του Caleb Carr.

"Ιούνιος 1897. ένας χρόνος έχει περάσει απο τότε που ο Dr. Laszlo Kreizler, ένας πρωτοπόρος στην εγκληματολογική ψυχιατρική, ανίχνευσε τον βίαιο κατά συρροή δολοφόνο John Beecham, με την βοήθεια μιας ομάδας έμπιστων συντρόφων.
Ο Kreizler και οι φίλοι του, ο δημοσιογράφος John Schuyler Moore, η ακατάβλητη Sara Howard, οι λαμπροί ντετέκτιβ Marcus και Lucius Isaacson, ο πανίσχυρος και συμπονετικός Cyrus Montrose και ο Stevie Taggert, το αγόρι που έσωσε απο τον δρόμο ο Kreizler, επιστρέφουν στις πρόταιρες ασχολίες τους, προσπαθώντας να ξεχάσουν τον τρόμο της υπόθεσης Beecham.

Όταν όμως η απλεπισμένη σύζυγος ενός Ισπανού διπλωμάτη, ζητά την βοήθεια της Sara, η ομάδα ενώνεται ξανά για αναζητήσει την πολύ μικρή της κόρη που έχει απαχθεί. Είναι μια υπόθεση γεμάτη κίνδυνο, καθώς η Ισπανία και η Αμερική βρίσκονται στα πρόθυρα του πολέμου. Η έρευνα οδηγεί την ομάδα σε μια σοκαριστική ύποπτη: μια γυναίκα που για πολλούς είναι μια ηρωική νοσοκόμα και στοργική μητέρα, αλλά που στην πραγματικότητα μπορεί να είναι μια αδίστακτη δολοφόνος παιδιών."

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στυος πρωταγωνιστικούς ρόλους θα επιστρέψουν οι Daniel Brühl ("Rush"), Luke Evans ("The Hobbit", "Dracula Untold") και Dakota Fanning ("War of the Worlds"), ενώ ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το άν θα συμμετάσχει στη δεύτερη σαιζόν ο σκηνοθέτης Cary Fukunaga ("True Detective").

Το "The Angel of Darkness" αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στα τέλη του 2019...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.