Το TNT Ετοιμάζει Νέο Sequel Του «Firestarter”

0

Το δίκτυο TNT ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει την τηλεοπτική σειρά «The Shop”, μια νέα μεταφυσική σειρά που είναι βασισμένη στην νουβέλα «Firestarter” του Stephen King.

Η διάσημη νουβέλα μεταφέρθηκε στην μεγάλη οθόνη το 1984 απο τον Mark L. Lester («Commando”) και με πρωταγωνιστές τους Drew Barrymore, Martin Sheen και George C. Scott, ενώ το 2002 το τηλεοπτικό δίκτυο Syfy δημιούργησε – σε μορφή τηλεταινίας – ένα αποτυχημένο sequel της ταινίας.

Και έτσι φτάνουμε στο 2014 και στο δεύτερο sequel της ταινίας:

«Η ιστορία εστιάζει στνν διαβόητη οργάνωση The Shop, που κάποτε προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τις ικανότητες πυροκίνησης ενος μικρού κοριτσιού, με το όνομα Charlie. Είκοσι χρόνια μετά και αφού η Charlie κατάφερε να «λυγίσει” την οργάνωση, ο Henry Talbot – ένα πρώην μέλος της οργάνωσης – εντοπίζει την Charlie και της αποκαλύπτει ότι η οργάνωση είναι ακόμη ζωντανή και χειρότερη απο ποτέ καθώς εξαπολύει τρομακτικές νέες οντότητες στον κόσμο.
Τώρα πλέον, ο Talbot, η Charlie και οι όμοιοι της, θα πρέπει να βρούν το The Shop και να το καταστρέψουν μια και καλή.”

Η αλήθεια είναι ότι το «Firestarter” δεν υλοποιήθηκε ποτέ σωστά, ούτε στο σινεμά αλλά ούτε και στην τηλεόραση και κάτι μας λέει ότι και αυτή η νέα προσπάθεια, δύσκολα θα εξελιχθεί σε κάτι ενδιαφέρον…

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.