Το "Penny Dreadful" Επιστρέφει Με Το "City of Angels"

0

Υστερα απο μια μάλλον άκομψη διακοπή της σειράς, το 2016, το "Penny Dreadful" επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες, αλλά όχι ακριβώς όπως θα θέλαμε. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δικτύου Showtime, η σειρά του σεναριογράφου John Logan ("Hugo", "The Aviator", "Gladiator") θα επιστρέψει με τον τίτλο "City of Angels" και θα διαθέτει νέα ιστορία, νέο σκηνικό και εντελώς νέους πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση:

"Ενας πνευματικός απόγονος της ιστορίας του Penny Dreadful που εξελίχθηκε στο Βικτωριανό Λονδίνο, το νέο κεφάλαιο ξεκινά στο Los Angeles του 1938, μια εποχή και τόπο εμποτισμένο με το Μεξικο-αμερικανικό φολκλόρ και την κοινωνική ένταση. της θεότητας Santa Muerte και άλλους συμμάχους του Κακού, το 'Penny Dreadful: City of Angels' θα εξερευνήσει ενα συναρπαστικό μείγμα του μεταφυσικού και την εύφλεκτη πραγματικότητα αυτής της περιόδου, δημιουργώντας νέους αποκρυφιστικούς μύθους κσι ηθικά διλήμματα, μέσα σε ένα αυθεντικό ιστορικό υπόβαθρο. Αυτό το κεφάλαιο αποτελεί ενα τολμηρό νέο όραμα που θα επιστρατεύσει νέους χαρακτήρες και ιστορίες."

Το σενάριο αυτού του νέου κεφαλαίου θα γράψει ο John Logan, ο δημιουργός του "Penny Dreadful", ο οποίος δήλωσε:

"Το 'Penny Dreadful: City of Angels' θα διαθέτει μια κοινωνική συναίσθηση και ιστορική επίγνωση, που επιλέξαμε να μην εξερευνήσουμε στις ιστορίες του Penny Dreadful London. Τώρα θα εμπλακούμε με συγκεκριμένα ιστορικά, πολιτικά, θρησκευτικά, κοινωνικά και φυλετικά θέματα. Το 1938, το Los Angeles αντιμετώπιζε μερικά σκληρά ερωτήματα γύρω απο το μέλλον και την ψυχή του. Οι χαρακτήρες μας θα πρέπει να κάνουν το ίδιο. Δεν υπάρχουν εύκολες απαντήσεις. Υπάρχουν μόνο πανίσχυρες ερωτήσεις και συναρπαστικές ηθικές προκλήσεις. Όπως πάντα στον κόσμο του Penny Dreadful, δεν υπάρχουν ούτε ήρωες, ούτε κακοί σε αυτόν τον κόσμο, μόνο πρωταγωνιστές και ανταγωνιστές, πολύπλοκοι και μπερδεμένοι χαρακτήρες, που ζούν στη βάση της ηθικής επιλογής."

Αν και ο τρόπος που το δίκτυο Showtime επανέφερε την σειρά μετατρέποντας την σε ανθολογία, είναι το λιγότερο περίεργος, αυτό που μας ενδιαφέρει περισσότερο, είναι το εαν αυτό το νέο κεφάλαιο θα μπορέσει να κινηθεί στο ίδιο υψηλότατο επίπεδο που κινήθηκαν οι τρείς πρώτες σεζόν, κάτι που φυσικά θα εξαρτηθεί απο τους πρωταγωνιστές, ένα σημείο όπου η Βικτωριανή ιστορία διέπρεψε με την παρουσία των Eva Green, Josh Hartnett, Timothy Dalton και Rory Kinnear.

 

Το "Penny Dreadful" Επιστρέφει Με Το "City of Angels"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.