Το Netflix Παρήγγειλε Την 2η Σαιζόν Του "Stranger Things"

0

Υστερα απο την απρόσμενα επιτυχημένη πρώτη σαιζόν του "Stranger Things", όλοι λίγο ή πολύ πιστεύαμε ότι η σειρά θα επιστρέψει, κάτι που πλέον είναι γεγονός καθώς το Netflix ανακοίνωσε την παραγγελία της δεύτερης σαιζόν.

Αν και οι πληροφορίες γύρω απο την νέα σαιζόν είναι περιορισμένες, το σίγουρο είναι ότι θα εξελίσσεται ένα χρόνο μετά απο τα γεγονότα της πρώτης και θα έχει και πάλι ως επίκεντρο τους μικρούς πρωταγωνιστές της πρώτης και πιθανότατα την special φίλη τους Eleven.

Το σενάριο και την σκηνοθεσία της δεύτερης σαιζόν έχουν αναλάβει και πάλι οι Matt Duffer και Ross Duffer ("Vessel", "Hidden") γνωστοί και ως The Duffer Brothers, ενώ χρέη παραγωγών θα εκτελέσουν ο σκηνοθέτης-παραγωγός Shawn Levy ("Real Steel") και ο Dan Cohen.

Με νοσταλγική ατμόσφαιρα, εξαιρετικό casting και σεβασμό στην κουλτούρα των 80s, η πρώτη σαιζόν του "Stranger Things" αν και ρετρό σε αισθητική υπήρξε εντυπωσιακά φρέσκια και διασκεδαστική, ενώ πολύ δίκαια χαρακτηρίστηκε ως η καλύτερη σειρά του καλοκαιριού.

Η δεύτερη σαιζόν του "Stranger Things" θα αποτελείται απο εννέα επεισόδια και θα διατεθεί μέσα απο το Netflix το καλοκαίρι του 2017...

Δείτε το teaser:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.