Το Netflix Ετοιμάζει Το "Away"

0

Σύμφωνα με το Deadline, το Netflix ετοιμάζει το "Away", μια νέα δραματική τηλεοπτική σειρά που εστιάζει στην πρώτη επανδρωμένη αποστολή στον πλανήτη Άρη.

"Η ιστορία ακολουθεί την Emma Green, μια Αμερικανίδα αστροναύτη, που θα πρέπει να αφήσει πίσω της τον σύζυγο της και την έφηβη κόρη της, για να ηγηθεί μιας επικίνδυνης διαστημικής αποστολής με προορισμό τον πλανήτη Άρη. Μια σειρά γύρω απο την ελπίδα, την ανθρωπότητα και το πως τελικά χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλον για καταφέρουμε το απίθανο."

Το σενάριο της σειράς έχει γράψει ο Andrew Hinderaker ("Penny Dreadful", "Pure Genius"), ο οποίος εκτελεί και χρέη παραγωγού μαζί με τους Jason Katims ("Friday Night Lights", "Parenthood"), Matt Reeves ("Dawn of the Planet of the Apes") και τον Ed Zwick ("The Last Samurai"), ο οποίος έχει αναλάβει και την σκηνοθεσία του πρώτου επεισοδίου.

Με πλοκή που θυμίζει έντονα το υπέρμετρα μελλοδραματικό "The First" του Hulu, η νέα τηλεοπτική σειρά του Netflix, θα κληθεί και αυτή να διαψεύσει τον κανόνα που θέλει τις σειρές/ταινίες που έχουν σαν θέμα το ταξίδι στον πλανήτη Άρη να αποτυγχάνουν...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.