Το NBC Παρήγγειλε Τον Πιλότο Της Comic Σειράς Των S. Horta & A. Kaplan

0

Σύμφωνα με το Deadline, το δίκτυο NBC παρήγγειλε το επεισόδιο-πιλότο της νέας τηλεοπτικής σειράς των Silvio Horta ("Urban Legend") & Aaron Kaplan ("The Mysteries of Laura").

"Η ιστορία ακολουθεί τον Rupert, έναν χαμηλόμισθο υπάλληλο στην Νέα Υόρκη, που έχει εμμονή με το Imperial City, μια σειρά comic που δημιούργησε ο πατέρας του λίγο πρίν πεθάνει. Ο Rupert έχει περάσει τη ζωή του πιστεύοντας ότι είχε και τα εννέα τεύχη, όμως όταν ένας μυστηριώδης συλλέκτης comic αποκαλύπτει την ύπαρξη του δέκατου τεύχους, ο Rupert ανακαλύπτει ότι ο κόσμος του Imperial City είναι αληθινός και ο ίδιος είναι το μοναδικό άτομο που μπορεί να τη σώσει."

Το σενάριο του πιλότου έχει γράψει ο Silvio Horta,rupert grint βασισμένος σε μια ιδέα του Aaron Kaplan, ενώ και οι δυο θα εκτελέσουν χρέη παραγωγού.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Rupert θα βρεθεί ο Rupert Grint ("Harry Potter" franchise), ο οποίος κατά καιρούς έχει εκδηλώσει την λατρεία του για τα comics.

Το πιλοτικό επεισόδιο που θα προβληθεί στο NBC, θα υλοποιήσει η Warner Bros. TV σε συνεργασία με την Silent H Productions και την Kapital Entertainment.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.