Το "Metropolis" Στην Τηλεόραση

0

Σύμφωνα με το THR, η Universal Cable Productions και η Anonymous Content ετοιμάζουν το "Metropolis", την τηλεοπτική μεταφορά του κλασικού sci-fi φίλμ του Fritz Lang, που κυκλοφόρησε το 1927. Με πρωτοποριακά οπτικά εφέ και εξωπραγματικό budget για τα δεδομένα της εποχής, το βουβό φίλμ του Lang θεωρείται ως ένα απο τα διάσημα και κλασικά φίλμ επιστημονικής φαντασίας.

"Η τηλεοπτική μεταφορά εξελίσσεται επίσης σε μια κοινωνία του μέλλοντος, όπου οι πλούσιοι βιομήχανοι διοικούν την τεράστια πόλη απο πολυόροφους πύργους, ενώ μια χαμηλότερη τάξη εργατών κοπιάζει ασταμάτητα στην λειτουργία των μηχανών που τροφοδοτούν την πόλη με ενέργεια. Ρισκάροντας τα πάντα, δυο εραστές απο εκ διαμέτρου αντίθετες πλευρές, προσπαθούν να βρούν τον τρόπο που θα κάνει αυτό το σύστημα να καταρρεύσει."

Το "Metropolis" Στην Τηλεόραση

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες την τηλεοπτική μεταφορά που θα έχει το φορμάτ της μίνι σειράς, θα αναλάβει ο Sam Esmail ("Mr. Robot"), ο οποίος θα εκτελέσει χρέη σεναριογράφου και παραγωγού μαζί με τον Chad Hamilton.

Οσον αφορά το επίπεδο της παραγωγής, αυτό αναμένεται ιδιαίτερα υψηλό, καθώς η Universal Cable Productions αναμένεται να διαθέσει 10$ εκατομμύρια δολάρια ανά επεισόδιο, κάτι που σημαίνει ότι και η τηλεοπτική σειρά θα έχει την επική κλίμακα του φίλμ.

Με τον ικανότατο δημιουργό του "Mr. Robot" στο τιμόνι, ένα πολύ μεγάλο budget και την επική ιστορία του Fritz Lang σαν βάση, η μεταφορά του "Metropolis" στην μικρή οθόνη αναμένεται σαν ένα ιδιαίτερο τηλεοπτικό γεγονός...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.