Το HBO Παρήγγειλε Το "Sharp Objects"

0

Το HBO παρήγγειλε την τηλεοπτική σειρά "Sharp Objects", την μεταφορά στη μικρή οθόνη της best-selling νουβέλας που έγραψε η Gillian Flynn ("Gone Girl").

"Υστερα απο μια σύντομη παραμονή σε ένα ψυχιατρικό νοσοκομείο, η Camille Preaker βρίσκεται αντιμέτωπη με μια δύσκολη αποστολή: πρέπει να επιστρέψει στην γενέτειρα της για να καλύψει τις δολοφονίες δυο κοριτσιών. Εδώ και πολλά χρόνια η Camille δεν έχει μιλήσει με την νευρωτική, υποχόνδρια μητέρα της ή την ετεροθαλής αδελφή που γνωρίζει ελάχιστα: μια όμορφη 13χρονη που διαθέτει μια περίεργη επαφή με την πόλη.
Τώρα, εγκατεστημένη στο παλιό της δωμάτιο στην Βικτωριανή έπαυλη της οικογένειας, η Camille βλέπει τον εαυτό της να ταυτίζεται υπερβολικά με τα νεαρά θύματα. Καθηλωμένη απο τους δικούς της δαίμονες, θα πρέπει να ξεδιπλώσει το ψυχολογικό πάζλ του δικού της παρελθόντος αν θέλει να καλύψει την ιστορία και να επιβιώσει απο την επιστροφή της στο σπίτι."

Το σενάριο της μεταφοράς θα γράψει η Marti Noxon ("Buffy The Vampire Slayer," "Fright Night"), σε συνεργασία με την συγγραφέα του βιβλίου Gillian Flynn, ενώ την σκηνοθεσία των πρώτων οκτώ επεισοδίων θα αναλάβει ο Jean-Marc Vallée ("Dallas Buyers Club", "Wild").

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Camille θα βρεθεί η Amy Adams ("American Hustle", "The Fighter"), ενώ πρός το παρόν δεν έχουν ανακοινωθεί τα υπόλοιπα μέλη του cast.

Η παραγγελία της σειράς έρχεται σε μια εποχή όπου το HBO φαίνεται να αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα με τις νέες παραγωγές, καθώς τους τελευταίους μήνες έχουν ακυρωθεί πολλές απο τις νέες σειρές του δικτύου, όπως το "Codes of Conduct" του Steve McQueen, οι σειρές "Utopia" και "Videosyncrazy" του David Fincher, ενώ και το πανάκριβο "Westworld" αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα στην παραγωγή του...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.