Το HBO Παρήγγειλε Την 1η Σεζόν Του "Watchmen"

0

Ύστερα απο την δοκιμασία του πιλοτικού επεισοδίου που φαίνεται να ικανοποίησε απόλυτα του ιθύνοντες του HBO, το συνδρομητικό δίκτυο ανακοίνωσε πως παρήγγειλε ολόκληρη την πρώτη σεζόν του "Watchmen", την τηλεοπτική μεταφορά του εντυπωσιακού comic του Alan Moore.

Δημιουργός και σεναριογράφος της σειράς είναι ο Damon Lindeloff ("Lost", "Prometheus", "The Leftovers"), ο οποίος εκτελεί και χρέη παραγωγού μαζί με τους Joseph E. Iberti, Nicole Kassell και Tom Spezialy.

Οσον αφορά την κατεύθυνση και την πλοκή που μπορεί να έχει η τηλεοπτική μεταφορά, όλα δείχνουν πως ο δημιουργός της σειράς Damon Lindeloff θα ακολουθήσει μια νέα προσέγγιση, ένα συνδυασμό του υλικού του comic, με την πρόσθηκη νέων χαρακτήρων και μια προσαρμογή στη σύγχρονη κοινωνία.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο δημιουργός της σειράς:

"Η ιστορία θα εξελίσσεται στον κόσμο που επιμελώς έφτιαξαν οι δημιουργοί της, όμως αυτή η νέα ιστορία πρέπει να είναι πρωτότυπη και αυθεντική. Θα πρέπει να δονείται με την σεισμική ακολουθία των δικών της τεκτονικών πλακών. Θα πρέπει να θέσει νέα ερωτήματα και να εξερευνήσει τον κόσμο μέσα απο μια φρέσκια οπτική. Αλλά το πιο σημαντικό είναι πως θα πρέπει να είναι σύγχρονη. Η original εκδοχή ήταν προσαρμοσμένη στην δεκαετία του 80', του Reagan, της Thatcher και του Gorbachev. Η δική μας θα πρέπει να πάλλεται στην συχνότητα του Trump, της May, του Putin και του αλόγου που καβαλά γυμνός. Και μιλώντας για Καβαλάρηδες, το Τέλος του Κόσμου είναι εκτός συζήτησης, κάτι που σημαίνει πως οι ήρωες και οι κακοί - αν όντως οι ρόλοι τους είναι διακριτοί - μάχονται για διαφορετικούς στόχους.
Κάποιοι απο τους χαρακτήρες θα είναι άγνωστοι. Νέα πρόσωπα. Νέες μάσκες που θα τα καλύπτουν. Επίσης σκοπεύουμε να επισκεφθούμε τον προηγούμενο αιώνα της Ένστολης Περιπέτειας μέσα απο μια διαφορετική, πλήν οικεία ματιά και εκεί ακριβώς θα πάρουμε τα μεγαλύτερα ρίσκα μας."

Πρωταγωνιστούν οι Jeremy Irons ("Reversal of Fortune"), Regina King ("The Leftovers"), Don Johnson ("Miami Vice"), Yahya Abdul-Mateen II ("The Get Down"), Tim Blake Nelson ("O Brother, Where Art Thou?"), Adelaide Clemens ("Rectify"), Andrew Howard ("Hatfields and McCoys") και Louis Gossett Jr. ("An Officer and a Gentleman")...

Αν και η παρουσία του Lindelof στο τιμόνι του ακριβού και φιλόδοξου εγχειρήματος εμπνέει αμφιβολίες, το σίγουρο είναι ότι το τηλεοπτικό "Watchmen" θα είναι ένα σημαντικό τηλεοπτικό γεγονός...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.