Το FX Ετοιμάζει Το «Hue 1968»

0

Σύμφωνα με το Deadline, το δίκτυο FX ετοιμάζει το «Hue 1968», την τηλεοπτική μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου που έγραψε ο Mark Bowden («Black Hawk Down»).

Η νέα σειρά έχει σαν κύριο θέμα το «Tet Offensive του Ανόι», την κοινή αιφνιδιαστική επίθεση που οργάνωσαν απο κοινού το Βόρειο Βιετνάμ και οι Βιετκόνγκ το 1968 και που είχε σαν στόχο την νίκη στον πόλεμο με μια μόνο κίνηση.

«Οι αλληλένδετοι χαρακτήρες περιλαμβάνουν ένα φαινομενικά αθώο κορίτσι πάνω σε ένα ποδήλατο, που η καρδιά της την μετέτρεψε σε επαναστάτρια ύστερα απο την εκτέλεση της αδελφής της, έναν πρώην αθλητή του NFL που εξελίχθηκε σε συνταγματάρχη των Αμερικανών Πεζοναυτών, έναν πρώην Βουδιστή ποιητή και νυν κομισσάριο των Βιετκόνγκ, έναν Αμερικανό πολίτη που συναντά την οικόγενεια της Βιετναμέζας αρραβωνιαστικιάς του, έναν δάσκαλο των μαθηματικών απο το Ανόι στον στρατό του Βορείου Βιετνάμ, τον Πρόεδρο Lyndon Johnson με τις πυτζάμες να βρίσκεται στον Λευκό Οίκο με τον Στρατηγό Westmoreland, έναν επισκέπτη που παρουσίασε μια ρόδινη ματιά πρόοδου στο Βιετνάμ.

Η limited σειρά ακολουθεί την αφηγηματική δομή του Bowden και προσπαθεί να κάνει κατανοητό το γιατί τα αιματοβαμμένα γεγόνοτα εκτυλήχθηκαν με αυτό το τρόπο και να κάνει σαφές ότι το Βιετνάμ ήταν ένας καταδικασμένος πόλεμος για τις Ηνωμένες Πολιτείες.»

Την σκηνοθεσία της σειράς «Hue 1968», αναμένεται να αναλάβει ο Michael Mann («Heat», «Miami Vice»), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τον Michael De Luca («The Social Network»).

Με αξιόλογους συντελεστές πίσω απο τις κάμερες και μια αφήγηση που θα διαθέτει μια διαφορετική προσέγγιση με πολλούς χαρακτήρες και αρκετές διαφορετικές οπτικές, το «Hue 1968» αναμένεται σαν μια αξιόλογη δραματική σειρά.

Τα γυρίσματα της φιλόδοξης, limited σειράς που θα αποτελείται απο δέκα επεισόδια, θα ξεκινήσουν στο τέλος του 2017 στην Ασία.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά «έργα».

Τα σχόλια έχουν κλείσει.