Το Fox Παρήγγειλε Το "In the Wild"

0

Αν και τα γυρίσματα του "War for the Planet of the Apes" ξεκίνησαν πρίν απο μερικές ημέρες, αυτό δεν εμπόδισε τον σκηνοθέτη Matt Reeves να συνάψει και μια διετή συμφωνία με την 20th Century Fox TV, για την δημιουργία νέων τηλεοπτικών σειρών.

Σύμφωνα με το Deadline, η πρώτη τηλεοπτική σειρά που θα υλοποιηθεί απο την εταιρεία 6th & Idaho του Matt Reeves, είναι το δραματικό "In the Wild".

"Βασισμένη στο άρθρο 'The Real Teens Of Silicon Valley' του περιοδικού The California Sunday Magazine, που έγραψε η Nellie Bowles, το 'In the Wild' περιγράφεται σαν ένα συναισθηματικό δράμα ενηλικίωσης που καταγράφει τις σχεδόν-ενήλικες ζωές των νεοσύλλεκτων υπαλλήλων των εταιρείων υψηλής τεχνολογίας της Silicon Valley."

Σύμφωνα με τον Jonnie Davis, υψηλόβαθμο στέλεχος της 20th Century Fox TV:

"Αυτή η αποκλειστική συμφωνία με τον Matt αποτελεί ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο για το στούντιο μας. Ο Michael Thorn και εγώ τον 'κυνηγούσαμε' εδώ και χρόνια, επειδή μπορεί να κάνει τα πάντα: Ποιός άλλος δημιουργός μπορεί να πεί ότι δημιούργησε ένα απο τα καλύτερα ρομαντικά δράματα με το 'Felicity' και μετά πήγε να γράψει και να σκηνοθετήσει την τελυταία ταινία απο το franchise του 'Planet Of The Apes'?

Ο Matt διαθέτει αυτό το σπάνιο συνδυασμό εξυπνάδας και συναισθήματος και πάνω απ΄'ολα τυχαίνει να είναι και ο πιο ευγενικός και ταπεινός άνθρωπος που μπορεί να συναντήσεις."

Το σενάριο της σειράς έχει αναλάβει η Natalie Krinsky ("Grey’s Anatomy"), η οποία θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τους Matt Reeves και Adam Kassan.

Η νέα δραματική σειρά του Fox, αναμένεται να εστιάσει στην καθημερινότητα των νεαρών ανθρώπων που χωρίς να έχουν προλάβει να ενηλικιωθούν, βρίσκονται ξαφνικά να ζούν μόνοι τους και να εργάζονται στο κόσμο των τεχνολογικών κολοσσών, ένα κόσμο υψηλών απαιτήσεων και έντονου συναγωνισμού.

Δείτε το άρθρο του The California Sunday Magazine.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.