Το Comic «The Boys» Στο Amazon

0

Αν και η μεταφορά του comic «The Boys» στην τηλεόραση, είχε κλείσει στο Cinemax, για άγνωστο λόγο το δίκτυο απέσυρε το ενδιαφέρον του και η μεταφορά έμεινε προσωρινά χωρίς τηλεοπτική στέγη. Αυτό μέχρι σήμερα, καθώς πρίν απο λίγο έγινε γνωστό πως το comic που έγραψε ο Garth Ennis και εικονογράφησε ο Darick Robertson, βρήκε νέα στέγη στο Amazon.

«Η ιστορία εξελίσσεται σε ένα κόσμο όπου οι σούπερ ήρωες υπάρχουν, όμως οι περισσότεροι απο αυτούς είναι διεφθαρμένοι απο την φήμη και την δόξα και συχνά παρουσιάζουν ανάρμοστες συμπεριφορές που θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των πολιτών. Για αυτό το λόγο, η CIA δημιούργησε μια υπερ-ομάδα ασφαλείας, γνωστή και σαν οι «The Boys», που καθήκον της είναι να επιβλέπει την κοινότητα των σούπερ ηρώων.»

Την μεταφορά του comic στην τηλεόραση έχουν αναλάβει οι «παραγωγοί» Seth Rogen και Evan Goldberg («This Is the End», «The Interview»), οι οποίοι έχουν ήδη υλοποιήσει και την μεταφορά του comic «Preacher» στο AMC.

Το σενάριο της σειράς έχει γράψει ο Eric Kripke, ο δημιουργός της τηλεοπτικής σειράς «Supernatural», που θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τους Rogen και .

Η υλοποίηση της τηλεοπτικής μεταφοράς του «The Boys» έχει χαρακτηριστεί απο πολλούς σαν μια ριψοκίνδυνη κίνηση για το κάθε δίκτυο, καθώς το ύφος του είναι ιδιαίτερα σκοτεινό, βίαιο και με υψηλό κόστος παραγωγής….

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.