Το Amazon Παρήγγειλε Το "The Hunt"

0

Συνεχίζοντας τον εμπλουτισμό του προγράμματος του και την ανοδική του πορεία στο χώρο του streaming, το Amazon παρήγγειλε το "The Hunt", μια νέα δραματική σειρά των εταιρειών παραγωγής Monkeypaw και Sonar Entertainment.

"Η ιστορία ακολουθεί μια ποικιλόμορφη ομάδα κυνηγών Ναζί που ζούν στην Νέα Υόρκη του 1971. Οι Κυνηγοί, όπως είναι γνωστοί, έχουν ανακαλύψει πως εκατοντάδες υψηλόβαθμα στελέχη των Ναζί ζούν ανάμεσα μας και συνομωτούν για την δημιουργία του Τέταρτου Ράιχ μέσα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η εκλεκτική ομάδα θα ξεκινήσει μια αποστολή για να φέρει τους Ναζί ενώπιον της Δικαιοσύνης και να αποτρέψει τα σχέδια τους για μια νέα γενοκτονία."

Δημιουργός και σεναριογράφος της σειράς είναι ο David Weil ("Moonfall"), ενώ στη θέση των παραγωγών βρίσκονται οι Jordan Peele ("Get Out"), Tom Lesinski ("Mr. Mercedes") και Jenna Santoianni ("Mr. Mercedes").

Σύμφωνα με την Jennifer Salke, την επικεφαλής της Amazon Studios:

"Η πρώτη μας προτεραιότητα είναι η προσέλκυση κορυφαίων ταλέντων στο γράψιμο και την παραγωγή, που θα φέρουν πρωτοποριακό και εθιστικό υλικό στο Prime Video. Το The Hunt αποτελεί συναρπαστική ψυχαγωγία που καθηλώνει και που εκτός απο επίκαιρο είναι και εξαιρετικά πρωτότυπο. Ο David Weil, ο Jordan Peele, και οι ομάδες στην Monkeypaw και την Sonar Entertainment αποτελούν την ομάδα όνειρο! Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε!"

Η σειρά που αποτελείται απο δέκα επεισόδια, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στα τέλη του 2019...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.