Το Amazon Απέκτησε To «Utopia”

0

Πρίν απο περίπου τέσσερα χρόνια είχαμε αναφερθεί στην πρόθεση του HBO να διασκευάσει το «Utopia”, την τηλεοπτική δραματική σειρά του βρετανικού Channel 4, που δημιούργησε ο Dennis Kelly. Αν και αυτή η διασκευή είχε πολύ υψηλό προφίλ, με τον David Fincher («Seven”, «Fight Club”) στο τιμόνι, τελικά το project ναυάγησε και έκτοτε βρίσκονταν στον πάγο. Ευτυχώς για θαυμαστές της σειράς όμως, το Amazon έδωσε και πάλι την λύση, καθώς σύμφωνα με το THR η συνδρομητική υπηρεσία παρήγγειλε την πρώτη σαιζόν.

«Η σειρά εστιάζει σε μια ομάδα φανατικών θαυμαστών μιας underground εικονογραφημένης νουβέλας, που ξαφνικά γίνονται και οι ίδιοι συμμέτοχοι στη σκοτεινή πλοκή της, όταν μαθαίνουν ότι ο συγγραφέας έχει ήδη γράψει και το δεύτερο μέρος της. Δυστυχώς όμως, το νέο χειρόγραφο είναι κάτι περισσότερο απο ένα απλό βιβλίο, και αυτοί που το αναζητούν μπλέκουν ξαφνικά σε ένα παιχνίδι συνομωσιών και συγκλονιστικών ανατροπών, την ώρα που το αληθινό νόημα του βιβλίου σταδιακά αποκαλύπτεται…”

Επικεφαλής στο νέο εγχείρημα είναι η Gillian Flynn («Gone Girl”, «Dark Places”), η οποία θα γράψει το σενάριο και θα εκτελέσει και χρέη showrunner.

Σύμφωνα με την Gillian Flynn:

«Η σειρά του Dennis Kelly ήταν συναρπαστική και ο ίδιος υπήρξε πολύ γεναιόδωρος μαζί μου, καθώς μου επέτρεψε να ‘παίξω’ με τον κόσμο που δημιούργησε και να τον μετατρέψω στο δικό μου περίεργο άγριο μέρος.
Το Utopia εξερευνά σημαντικά θέματα, με μια σκοτεινή και στρεβλωμένη αφήγηση, μια σειρά τόσο επίκαιρη, σοκαριστική, αλλά και λίγο εξωπραγματική.”

Η πρώτη σαιζόν του νέου «Utopia” αποτελείται απο 9 επεισόδια και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2019…

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.