Το "Titans" Στο DC Digital Service

0

Το 2014 είχαμε αναφερθεί στη πρόθεση της Warner Bros. να μεταφέρει στην τηλεόραση το "Titans", το comic της DC Comics. Ο αρχικός σχεδιασμός ήθελε την τηλεοπτική σειρά να πρoβάλλεται στο δίκτυο TNT, όμως για άγνωστους λόγους το project δεν πρόχωρησε και "πάγωσε". Τρία χρόνια αργότερα όμως, το project ζωντανεύει ξανά με νέα στέγη το DC Digital Service, την νέα υπηρεσία streaming που δημιούργησε η DC Entertainment σε συνεργασία με την Warner Bros και που αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στο 2018.

"Το Titans εστιάζει γύρω απο την επώνυμη ομάδα των νεαρών σούπερ ηρώων της DC Comics. Ο κεντρικός χαρακτήρας είναι ο Dick Grayson (γνωστός και ως Robin), ο οποίος τελικά βγαίνει απο τη σκιά του Batman και γίνεται ο Nightwing, ο ηγέτης μιας ατρόμητης ομάδας νέων υπερηρώων που περιλαμβάνει επίσης τους Starfire, Raven και πολλούς άλλους."

Το σενάριο της σειράς έχει αναλάβει ο Akiva Goldsman ("A Beautiful Mind", "I Am Legend"), που εκτελεί και χρέη παραγωγού μαζί με τους Greg Berlanti και Geoff Johns, την ομάδα πίσω απο της σειρές "Arrow" & "The Flash", του δικτύου CW.

Το "Titans" Στο DC Digital Service

To casting που βρίσκεται σε εξέλιξη έχει εξασφαλίσει τα ονόματα των Brenton Thwaites ("Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales"), Alan Ritchson ("The Hunger Games: Catching Fire"), Minka Kelly ("Almost Human"), Anna Diop ("24: Legacy"), Teagan Croft ("Home and Away") και Ryan Potter ("Big Hero 6").

Η τηλεοπτική σειρά του "Titans" θα αποτελέσει την πρώτη παραγωγή που θα διατεθεί μέσα απο την νέα υπηρεσία, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει το "Young Justice: Outsiders", μια νέα animated σειρά, βασισμένη στο παλαιότερο "Young Justice".

Η πρώτη σαιζόν του "Titans" που αποτελείται απο 13 επεισόδια, θα διατεθεί το 2018 μέσα απο το DC Digital Service.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.