Το Syfy Παρήγγειλε Το "Superstition"

0

Το δίκτυο Syfy παρήγγειλε την πρώτη σαιζόν του "Superstition", το μεταφυσικό δράμα της XLrator Media και της MVPTV, του ηθοποιού-σκηνοθέτη Mario Van Peebles.

"Η ιστορία εξελίσσεται σε μια μυστηριώδη πόλη έξω απο την Νέα Ορλεάνη και εστιάζει στην οικογένεια των Mosley, των ιδιοκτητών του μοναδικού γραφείου τελετών της πόλης και διαχειριστών της ιστορίας και των σκοτεινών μυστικών της πόλης. Γνωστή για τα στοιχειωμένα σπίτια, τα ανυψωμένα νεκροταφεία, τους περιέργους κατοίκους και την πλούσια ιστορία ασυνήθιστων φαινομένων. Η πόλη αποτελεί επίσης σημείο υποδοχής για τις πιο σκοτεινές και τρομακτικές παρουσίες, οδηγούμενες απο μια αρχαία και μυστηριώδη οντότητα με το όνομα The Dredge."

Το σενάριο της σειράς έχουν γράψει οι Brusta Brown, John Mitchell Todd ("Defiance") και ο Mario Van Peebles, ο οποίος θα αναλάβει την σκηνοθεσία κάποιων επεισοδίων και την παραγωγή, μαζί με τον Joel Anderson Thompson ("Battlestar Galactica", "House"), ο οποίος θα εκτελέσει χρέη showrunner.

Η παραγωγή της πρώτης σαιζόν που θα αποτελείται απο 13 επεισόδια, θα ξεκινήσει στις αρχές του 2017, ενώ η πρεμιέρα αναμένεται στο τέλος του ίδιου έτους...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.