Στην Αυστραλία Η Τρίτη Σαιζόν Του "The Leftovers"

0

Σύμφωνα με το THR, η τηλεοπτική σειρά "The Leftovers" θα αλλάξει και πάλι έδρα, κάθως η τρίτη σαιζόν θα γυριστεί και θα εξελίσσεται θεματικά στην Αυστραλία. Η σειρά του ΗΒΟ ξεκίνησε απο την φανταστική πόλη του Mapleton της Νέας Υόρκης, ενώ στην δεύτερη σαιζόν η ιστορία μεταφέρθηκε στην επίσης φανταστική πόλη Jarden του Texas.

Αν και η αλλαγή της ηπείρου δεν έχει ακόμη επίσημη εξήγηση απο το δίκτυο, πιθανότατα οφείλεται σε σεναριακούς λόγους, καθώς κατά την διάρκεια της δεύτερης σαιζόν ο Kevin Garvey, είχε λάβει ένα βίντεο-μήνυμα απο τον πατέρα του, που βρίσκονταν την Αυστραλία.

Αν και με πολύ καλές κριτικές (διαβάστε την δική μας εδώ), η αμφιλεγόμενη σειρά του HBO δεν κατάφερε ποτέ να συγκεντρώσει υψηλά νούμερα τηλεθέασης, κυρίως λόγο της πολύπλοκης και αργής σε εξέλιξη ιστορίας της. Κάτι που ελπίζουμε να αλλάξει με την νέα σαιζόν, καθώς όντας η τελευταία θα κληθεί να δώσει ένα ικανοποιητικό τέλος στην κατά τα άλλα ενδιαφέρουσα ιστορία της.

Δημιουργός της σειράς είναι ο Damon Lindelof ("Lost"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί τον συγγραφέα της ομώνυμης νουβέλας Tom Perrotta.

Πρωταγωνιστούν οι Justin Theroux, Amy Brenneman, Christopher Eccleston, Margaret Qualley, Chris Zylka, Carrie Coon, Scott Glenn.

Η τρίτη σαιζόν του "The Leftovers" που θα είναι και η τελευταία, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στα τέλη του 2017.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.