Το Showtime Παρήγγειλε Το "Dark Net"

0

Το Showtime παρήγγειλε το "Dark Net", ένα πολύ ενδιαφέρον ντοκυμαντέρ οκτώ επεισοδίων, που εξερευνά την σκοτεινή πλευρά της τεχνολογίας.

"Μια εξερεύνηση ενός υπόγειου κόσμου όπου οι εικονικές και φυσικές ζωές συγκρούονται, αποκαλύπτωντας μια δυσοίωνη και ανησυχητική προοπτική ενός ψηφιακά συνδεδεμένου κόσμου όπου η κάθε πράξη μας καταγράφεται και αποθηκεύεται. Ένα τμήμα του internet που αρχικά χρησιμοποιήθηκε σαν ένα σημείο συνάντησης για τις μυστικές υπηρεσίες και που πλέον χρησιμοποιείται απο έναν επικίνδυνο υπόκοσμο κακοποιών και cyber predators. Το Dark Net αποκαλύπτει τους κινδύνους της ανεξέλεγκτης σκιάς του, εγείροντας επιφυλακτικές συζητήσεις γύρω απο την τεχνολογία, την ιδιωτικότητα και το πως οι νέες και συνεχώς αναπτυσσόμενες πλατφόρμες αλλάζουν το τρόπο ζωής μας, για καλό ή για κακό."

Την υλοποίηση και παραγωγή της σειράς έχει αναλάβει η Vocativ, μια εταιρεία τεχνολογίας που χρησιμοποιεί αποκλειστικές και πρωτοποριακές τεχνολογίες για την παρακολούθηση του deep web, του 80% του internet που δεν ανιχνεύεται απο τις συνηθισμένες μηχανές αναζήτησης και που ως επί το πλείστον φιλοξενεί άκρως επικίνδυνο και πολλές φορές ανατριχιαστικό υλικό.

Κάθε επεισόδιο θα ρίχνει φώς σε θέματα όπως το bio-hacking, τις κυβερνο-απαγωγές, τον ψηφιακό πόλεμο, τις διαδικτυακές αιρέσεις, τον εθισμό στη πορνογραφία και το φαινόμενο του webcam sex.

Το "Dark Net" θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Ιανουαρίου στο Showtime.

dark-net-showtime

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.