Πρώτο Trailer Απο Το Τηλεοπτικό "The Purge"

0

Το USA Network κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "The Purge", την νέα τηλεοπτική σειρά που είναι βασισμένη στις ομώνυμες κινηματογραφικές ταινίες. Το πρώτο teaser-trailer φανερώνει την γνωστή ατμόσφαιρα των ταινιών του κινηματγραφικού σύμπαντος, που εμάς προσωπικά μας έχει ήδη κουράσει.

"Σε μια εναλλακτική εκδοχή της Αμερικής και με δεδομένο τις υπερπλήρεις φυλακές της χώρας, η κυβέρνηση ξεκινά ένα πρόγραμμα όπου μια φορά το χρόνο και για 12 ώρες όλες οι παράνομες δραστηριότητες θα θεωρούνται νόμιμες."

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η τηλεοπτική σειρά των δέκα επεισοδίων ακολουθεί μια ομάδα χαρακτήρων κατά την διάρκεια μιας Purge βραδιάς και εξελίσσεται ανάμεσα στα γεγονότα του "The First Purge" (που θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα σε ένα μήνα) και των υπόλοιπων τριών ταινιών που σκηνοθέτησε ο James DeMonaco.

Το σενάριο της σειράς έχει γράψει ο James DeMonaco ("The Purge Trilogy"), ενώ στη θέση του showrunner βρίσκεται ο Thomas Kelly ("Blue Bloods"), ο οποίος εκτελεί και χρέη παραγωγού μαζί με τους Jason Blum, Michael Bay, Brad Fuller, Andrew Form, Sebastien K. Lemercier και τον σκηνοθέτη Anthony Hemingway ("Red Tails", "Underground"), που έχει σκηνοθετήσει και το πρώτο επεισόδιο.

Πρωταγωνιστούν οι Jessica Garza, Gabriel Chavarria, Amanda Warren, Colin Woodell, Lee Tergesen, Hannah Emily Anderson, Fiona Dourif, Reed Diamond, Lili Simmons και William Baldwin.

Το τηλεοπτικό "The Purge" θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Σεπτεμβρίου, στο USA Network.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.