Πρώτο Trailer Απο Το «Sharp Objects» Του HBO

0

Το HBO κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το «Sharp Objects» την τηλεοπτική μεταφορά της best-selling νουβέλας που έγραψε η Gillian Flynn («Gone Girl»). Το πρώτο teaser-trailer φανερώνει μια καλογυρισμένη σειρά μυστηρίου, με σκοτεινό τόνο και ατμόσφαιρα θρίλερ.

«Υστερα απο μια σύντομη παραμονή σε ένα ψυχιατρικό νοσοκομείο, η Camille Preaker βρίσκεται αντιμέτωπη με μια δύσκολη αποστολή: πρέπει να επιστρέψει στην γενέτειρα της για να καλύψει τις δολοφονίες δυο κοριτσιών. Εδώ και πολλά χρόνια η Camille δεν έχει μιλήσει με την νευρωτική, υποχόνδρια μητέρα της ή την ετεροθαλής αδελφή που γνωρίζει ελάχιστα: μια όμορφη 13χρονη που διαθέτει μια περίεργη επαφή με την πόλη.
Τώρα, εγκατεστημένη στο παλιό της δωμάτιο στην Βικτωριανή έπαυλη της οικογένειας, η Camille βλέπει τον εαυτό της να ταυτίζεται υπερβολικά με τα νεαρά θύματα. Καθηλωμένη απο τους δικούς της δαίμονες, θα πρέπει να ξεδιπλώσει το ψυχολογικό πάζλ του δικού της παρελθόντος αν θέλει να καλύψει την ιστορία και να επιβιώσει απο την επιστροφή της στο σπίτι.»

Πρώτο Trailer Απο Το "Sharp Objects" Του HBO

Το σενάριο της μεταφοράς έχει γράψει η Marti Noxon («Buffy The Vampire Slayer,» «Fright Night», «Mad Men»), σε συνεργασία με την συγγραφέα του βιβλίου Gillian Flynn, ενώ την σκηνοθεσία και των οκτώ επεισοδίων έχει αναλάβει ο Jean-Marc Vallée («Dallas Buyers Club», «Wild»).

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Camille βρίσκεται η Amy Adams («American Hustle», «The Fighter»), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Patricia Clarkson, Eliza Scanlen, Elizabeth Perkins, Chris Messina, Matt Craven, Henry Czerny και Miguel Sandoval.

Με πολύ αξιόλογους συντελεστές και πολύ θετικές εντυπώσεις απο το πρώτο teaser-trailer, η limited σειρά του HBO που αποτελείται απο οκτώ επεισόδια, αναμένεται σαν μια απο τις κορυφαίες τηλεοπτικές παραγωγές του καλοκαιριού.

Το «Sharp Objects» θα κάνει πρεμιέρα μέσα στον Ιούλιο, στο HBO.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.