Πρώτο Trailer Απο Το "Narcos: Mexico"

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Narcos: Mexico", την τέταρτη σεζόν της τηλεοπτικής σειράς "Narcos", που πλέον διαθέτει νέα ιστορία, σκηνικό και πρωταγωνιστές. Το πρώτο trailer διαθέτει την γνωστή ατμόσφαιρα, αλλά δεν πρόσφερεται για ασφαλή συμπεράσματα γύρω απο την τέταρτη σεζόν της σειράς, που πλέον καλείται να πορευτεί χωρίς τον χαρακτήρα του Javier Peña, που υποδύθηκε με μεγάλη επιτυχία ο Pedro Pascal.

"Το Narcos: Mexico θα εξερευνήσει την πηγή του σύγχρονου πολέμου των ναρκωτικών, πηγαίνοντας πίσω στις ρίζες του, ξεκινώντας απο την χρονική στιγμή που ο Μεξικανικός κόσμος της διακίνησης ήταν μια χαλαρή και ανοργάνωτη ομοσπονδία ανεξάρτητων καλλιεργητών και διακινητών. Μέσα απο την νέα σεζόν, θα γίνετε μάρτυρες της ανόδου του Cartel της Guadalajara στη δεκαετία του 80', καθώς ο Félix Gallardo (Diego Luna) αναλαμβάνει τα ηνία και ενώνει τους διακινητές, με στόχο την δημιουργία μιας αυτοκρατορίας.
Όταν ο πράκτορας της DEA, Kiki Camarena (Michael Peña) μεταφέρει την σύζυγο του και τον νεαρό γιό του απο την California στην Guadalajara, για να αναλάβει μια νέα θέση, σύντομα μαθαίνει πως η αποστολή του θα είναι πολύ πιο δύσκολη απ'όσο είχε φανταστεί. Καθώς ο Kiki συγκεντρώνει πληροφορίες γύρω απο τον Félix και εισέρχεται ολοένα και πιο βαθιά στην αποστολή του, μια τραγική σειρά γεγονότων ξετυλίσσεται, επηρρεάζοντας το εμπόριο των ναρκωτικών και τον πόλεμο ενάντια τους για τα επόμενα χρόνια."

Το σενάριο της σειράς υπογράφουν οι Chris Brancato ("Species II", "Hannibal"), Carlo Bernard και Doug Miro, ενώ στη θέση των παραγωγών βρίσκονται ο Eric Newman ("Children of Men", "RoboCop") και ο σκηνοθέτης José Padilha.

Πρώτο Trailer Απο Το "Narcos: Mexico"

Michael Pena

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκονται πλέον οι Michael Peña ("Ant-Man") και Diego Luna ("Rogue One"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Aaron Staton, Alejandro Edda, Jose Maria Yazpik, Clark Freeman, Mark Kubr, Julio Cesar Cedillo, Mike Doylem, Jorge A. Jimenez.

Η τέταρτη σεζόν του "Narcos" θα διατεθεί μέσα απο το Netflix στις 16 Νοεμβρίου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Απο Το "Narcos: Mexico"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.