Πρώτο Trailer Απο Το "Houdini & Doyle"

0

Το δίκτυο Fox κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Houdini & Doyle", την μεταφυσική μίνι σειρά που εστιάζει στις προσωπικότητες του Harry Houdini και του Sir Arthur Conan Doyle.

"Βασισμένη σε αληθινά γεγονότα, η σειρά θα στηριχθεί στην πλούσια ιστορία της εποχής. Δυο σπουδαίοι άνδρες του 20ου αιώνα - ο Harry Houdini, ένας ταλαντούχος ταχυδακτυλουργός, master της απόδρασης και πολέμιος του μεταφυσικού και ο Sir Arthur Conan Doyle - ικανός συγγραφέας, δημιουργός του "Sherlock Holmes" και λάτρης του μεταφυσικού, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με την New Scotland για την έρευνα άλυτων και ανεξήγητων εγκλημάτων με μεταφυσική διάσταση."

Την παραγωγή της μίνι σειράς έχει αναλάβει ο David Shore ("House"), ενώ την σκηνοθεσία ολόκληρης της σειράς έχει αναλάβει ο γνωστός σκηνοθέτης Stephen Hopkins (Lost in Space, Predator 2, House of Lies, 24).

Στο ρόλο του Houdini θα βρεθεί ο Michael Weston, ("House", "Scrubs", "Six Feet Under"), ενώ τον Sir Arthur Conan Doyle θα υποδυθεί ο Stephen Mangan ("Episodes"). Πρωταγωνιστούν επίσης οι Rebecca Liddiard, Adelaide Stratton, Emily Carey, Noah Jupe, Adam Nagaitis, Tim McInnerny, Marshall Griffin, Jerry-Jane Pears.

Το "Houdini & Doyle" θα αποτελείται απο δέκα επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα την άνοιξη, στο Fox.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.