Πρώτο Trailer Απο Το «Colony»

0

Το δίκτυο USA κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το «Colony», την νέα sci-fi τηλεοπτική σειρά του Carlton Cuse και της Legendary Television.

«Ενα ρεαλιστικό δράμα που εξελίσσεται στο προσεχές μέλλον και την πόλη του Los Angeles, που βρίσκεται υπο την κατοχή κάποιας μυστηριώδους δύναμης. Κάποιοι συνεργάζονται με το νέο καθεστώς και επωφελούνται απο την νέα τάξη, ενώ άλλοι επαναστατούν και υφίστανται τις συνέπειες. Η ιστορία εστιάζει σε μια οικογένεια που είναι διχασμένη απο τις αντιμαχόμενες πλευρές και που προσπαθεί να διατηρήσει τις ισορροπίες και να μείνει ενωμένη στην μάχη που δίνει η ανθρωπότητα.»

Δημιουργοί και σεναριογράφοι της σειράς είναι οι Carlton Cuse («Lost», «Bates Motel») & Ryan Condal («The Sixth Gun», «Hercules»), οι οποίοι θα εκτελέσουν και χρέη παραγωγών μαζί με τον Juan José Campanella («Halt and Catch Fire») που σκηνοθέτησε και το επεισόδιο-πιλότο.

Πρωταγωνιστούν οι Josh Holloway («Lost»), Sarah Wayne Callies («The Walking Dead»), Peter Jacobson («Ray Donovan»), Alex Neustaedter, Amanda Righetti, Kim Rhodes, Alejandra Pérez, Tory Kittles, Gonzalo Menendez, Nina Millin, Isabella Crovetti-Cramp.

Το «Colony» θα κάνει πρεμιέρα στο Usa Network, τον Νοέμβριο.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.