Πρώτο Trailer Απο Την 2η Σαιζόν Του "The Man In The High Castle"

0

Το Amazon κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο την δεύτερη σαιζόν της τηλεοπτικής σειράς "The Man In The High Castle".

Η σειρά είναι βασισμένη στη νουβέλα του Philip K. Dick, όπου η εναλλακτική της ιστορία εστιάζει σε ένα κόσμο όπου η Ναζιστική Γερμανία και η Ιαπωνία υπήρξαν οι νικητές του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Σχεδόν είκοσι χρόνια μετά τον πόλεμο, η υφήλιος έχει μοιραστεί ανάμεσα στις δυο χώρες. Ομως η ένταση κλιμακώνεται για τις δυνάμεις του Άξονα, και η πίεση εκδηλώνεται στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου ο φασισμός κυριαρχεί και οι λιγοστοί αναπομείναντες Εβραίοι κρύβονται πίσω σπο ψεύτικα ονόματα.

Το σενάριο της σειράς έχει γράψει ο Frank Spotnitz ("The X-Files"), ενώ στη θέση των παραγωγών βρίσκονται οι Ridley Scott, David W. Zucker και τον David Semel ("American Dreams").

Πρωταγωνιστούν οι Alexa Davalos, Rufus Sewell, Rupert Evans, Cary-Hiroyuki Tagawa, Sebastian Roche, Callum Keith Rennie και Bella Heathcote.

Υστερα απο μια μάλλον υποτονική πρώτη σαιζόν, που κινήθηκε με αργό ρύθμο, η κατά τα άλλα αξιόλογη σειρά του Amazon θα επιστρέψει και πάλι στους δέκτες στα τέλη του χρόνου, με την δεύτερη σαιζόν που όλα δείχνουν οτι θα στηριχθεί και πάλι στις ερμηνείες του αξιόλογου cast και λιγότερο στην πλούσια παραγωγή και το budget, ένα σημείο που αποτέλεσε και το λόγο της αποχώρησης του showrunner Frank Spotnitz απο την υλοποίηση της δεύτερης σαιζόν.

Ολα τα επεισόδια της δεύτερης σαιζόν του "The Man In The High Castle" θα κυκλοφορήσουν ταυτόχρονα μέσα απο το Amazon Prime, στα τέλη του 2016.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.