Πρώτο Trailer Απο Το "Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events"

0

Υστερα απο ένα πολύ σύντομο teaser-πρόλογο, το Netflix κυκλοφόρησε και το πρώτο trailer απο το "Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events", της τηλεοπτικής μεταφοράς της ομώνυμης best-selling σειράς βιβλίων που έγραψε ο Daniel Handler, τα 13 βιβλία της οποίας έχουν πουλήσει μέχρι σήμερα περισσότερα απο 65 εκατομμύρια αντίτυπα και έχουν μεταφραστεί σε 43 γλώσσες.

Το 2004, οι ιστορίες του Daniel Handler (aka Lemony Snicket) μεταφέρθηκαν και στον κινηματογράφο, απο τον σκηνοθέτη Brad Silberling και με πρωταγωνιστή τον Jim Carrey. Μια εξαιρετική ταινία που δυστυχώς δεν κατάφερε να κάνει τις απαιτούμενες εισπράξεις, με αποτέλεσμα να παγώσουν οι όποιες σκέψεις για ένα κινηματογραφικό franchise.

"Βασισμένο στη διεθνή bestseller σειρά βιβλίων του Lemony Snicket (Daniel Handler) και με πρωταγωνιστή τον βραβευμένο με βραβεία Emmy και Tony, Neil Patrick Harris, το Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events αφηγείται την τραγική ιστορία των ορφανών Baudelaire - της Violet, του Klaus και της Sunny - των οποίων ο σατανικός κηδεμόνας Κόμης Olaf, είναι αποφασισμένος να κάνει το παν για να καταχραστεί την κληρονομιά τους. Τα αδέλφια θα πρέπει να ξεγελάσουν τον Olaf, να ξεσκεπάσουν τα σατανικά του σχέδια και μεταμφιέσεις και να ανακαλύψουν στοιχεία γύρω απο τον μυστηριώδη θάνατο των γονιών τους."

Το σενάριο της τηλεοπτικής μεταφοράς έχει γράψει οι Mark Hudis ("Nurse Jackie", "True Blood") ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τους Daniel Handler και Barry Sonnenfeld.

Πρώτο Teaser Απο Το "Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events"

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Count Olaf βρίσκεται ο Neil Patrick Harris, ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Patrick Warburton, Joan Cusack, Malina Weissman, Louis Hynes, K. Todd Freeman, Usman Ally, Jack Forrester.

Το πρώτο trailer φανερώνει μια ατμόσφαιρα που μοιάζει ακριβώς με αυτήν της κινηματογραφικής ταινίας, ενώ μας δίνει και μια σύντομη πρώτη γεύση απο τον Neil Patrick Harris στο ρόλο του Κόμη Olaf, ένα ρόλο που ενσάρκωσε με μεγάλη επιτυχία ο Jim Carrey και πολύ δύσκολα θα καταφέρει να συναγωνιστεί.

Το τηλεοπτικό "Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events" που θα αποτελείται απο οκτώ επεισόδια, θα διατεθεί μέσα απο το Netflix στις 13 Ιανουαρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.