Πρώτο Trailer Απο Το «Happy»

0

Το δίκτυο Syfy κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το «Happy!», την τηλεοπτική μεταφορά του ομώνυμου comic που δημιούργησαν οι Grant Morrison και Darick Robertson. Το πρώτο trailer φανερώνει μια θεότρελλη και παρανοϊκή σειρά που μπορεί να εξελιχθεί σε μια ένοχη απόλαυση.

«Το Happy! ακολουθεί τον Nick Sax, έναν αλκοολικό, διεφθαρμένο αστυνομικό και πλέον εκτελεστή, που έχει παρασυρθεί σε ένα κόσμο γεμάτο φόνους, ανούσιο σέξ και προδοσία. Οταν ένα συμβόλαιο δολοφονίας εξελίσσεται στραβά, η ζωή του θα αλλάξει για πάντα χάρις σε ένα μικροσκοπικό, αδιάκοπα αισιόδοξο, φανταστικό μπλέ αλογάκι με φτερά.»

Το σενάριο του πιλότου έχει γράψει ο δημιουργός του comic Grant Morrison, μαζί με τον Brian Taylor («Crank», «Gamer»), ο οποίος θα αναλάβει και την σκηνοθεσία.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Nick Sax βρίσκεται ο Christopher Meloni («Law & Order: Special Victims Unit», «True Blood»), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Patton Oswalt, Patrick Fischler, Joseph D. Reitman, Ritchie Coster, Joe Perrino, Zabryna Guevara, Lili Mirojnick, Ashlie Atkinson.

Το «Happy» θα να κάνει πρεμιέρα στις 6 Δεκεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.