Πρώτο Teaser Απο Το "Mayans MC"

0

Το δίκτυο FX κυκλοφόρησε το πρώτο teaser απο το "Mayans MC", την spin-off σειρά απο το σύμπαν της τηλεοπτικής σειράς "Sons of Anarchy", που δημιούργησε ο Kurt Sutter. Αν και το πρώτο πολύ σύντομο teaser δεν αποκαλύπτει τίποτε το ιδιαίτερο, η ατμόσφαιρα φαντάζει οικεία.

"Το Mayans MC εξελίσσεται σε ένα κόσμο μετά τον Jax Teller, εκεί όπου ο EZ Reyes, μια ελπίδα στο καταστατικό του Mayan MC στα σύνορα Καλιφόρνιας-Μεξικού, πασχίζει με την επιθυμία του για εκδίκηση απέναντι στο καρτέλ και την ανάγκη του για σεβασμό απο τις γυναίκες που αγαπά."

Το σενάριο της σειράς έχουν γράψει οι Kurt Sutter ("The Shield", "Sons of Anarchy") και Elgin James ("Lowriders"), οι οποίοι θα εκτελέσουν και χρέη παραγωγών.

Πρωταγωνιστούν οι JD Pardo, Sarah Bolger, Clayton Cardenas, Richard Cabral, Michael Irby, Raoul Trujillo, Antonio Jaramillo and Carla Baratta.

Η νέα σειρά, αν και είχε ανακοινωθεί τον Δεκέμβριο του 2016, καθυστέρησε να υλοποιηθεί λόγο της αποτυχίας του πιλοτικού επεισοδίου, που ανάγκασε το δίκτυο FX να αλλάξει ολόκληρο το cast και να ξαναγυρίσει το πιλοτικό επεισόδιο το περασμένο καλοκαίρι.

Αν και η τελευταία τηλεοπτική δουλειά του Kurt Sutter, το "The Bastard Executioner", απέτυχε παταγωδώς, αυτό δεν πτόησε τους ιθύνοντες του δίκτυου να του δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία, με ένα εγχείρημα που σίγουρα φαντάζει πολύ πιο ασφαλές απο την μεσαιωνική σειρά.

Η πρώτη σαιζόν του "Mayans MC" που αποτελείται απο δέκα επεισόδια, θα κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο.

Δείτε το teaser:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.