Πρώτο Teaser Απο Το "Designated Survivor"

0

Το δίκτυο ABC κυκλοφόρησε το πρώτο teaser απο το "Designated Survivor", το νέο δραματικό θρίλερ που έχει ως πρωταγωνιστή τον Kiefer Sutherland (“24”).

"Ενα χαμηλόβαθμο στέλεχος του υπουργικού συμβουλίου της Αμερικανικής Κυβέρνησης (Sutherland), ξαφνικά διορίζεται ως Πρόεδρος, ύστερα απο μια καταστροφική επίθεση που έχει σαν αποτέλεσμα τον θάνατο όλων των υψηλόβαθμων στελεχών της Προεδρικής διαδοχής."

Ο τίτλος της σειράς πηγάζει απο τον όρο που χρησιμοποιείται για το μέλος του Υπουργικού Συμβουλίου που μεταφέρεται σε ασφαλή τοποθεσία όταν ο Πρόεδρος και τα υπόλοιπα υψηλόβαθμα στελέχη μαζεύονται στο ίδιο μέρος για τις ανάγκες υψηλού προφίλ εκδηλώσεων, όπως η προδρεική ορκομωσία και το προεδρικό διάγγελμα. Αυτή η τακτική έχει σαν στόχο την διαφύλαξη της συνέχειας της κυβέρνησης στην περίπτωση ενός καταστροφικού γεγονότος.

Το σενάριο της σειράς έχει γράψει ο David Guggenheim ("Safe House"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τον Simon Kinberg ("The Martian", "X-Men, Days Of Future Past").

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται ο Kiefer Sutherland, ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Natascha McElhon ("Californication"), Maggie Q ("Nikita"), Kal Penn ("Harold & Kumar"), Italia Ricci, Adan Canto, Tanner Buchanan και LaMonica Garrett.

Αν και το μικρής διάρκειας teaser δεν προσφέρεται για ασφαλή συμπεράσματα, οι πρώτες πληροφορίες γύρω απο το επεισόδιο πιλότο αναφέρουν ότι έτυχε θερμής υποδοχής.

Η πρώτη σαιζόν του "Designated Survivor" θα κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο στο ABC.

Δείτε το teaser:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.