Πρώτο Teaser Απο Την 3η Σαιζόν Του «Narcos»

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο teaser απο την τρίτη σαιζόν της τηλεοπτικής σειράς «Narcos», που ύστερα απο τον θάνατο του Pablo Escobar εστιάζει πλέον στο πανίσχυρο καρτέλ ναρκωτικών Cali. Το πρώτο teaser προετοιμάζει το έδαφος για τον νέο πόλεμο που έρχεται, με ένα καρτέλ που κινείται πιο «έξυπνα» και πιο μεθοδικά απο αυτό που δημιούργησε ο Pablo Escobar.

«Τώρα που το αιματοβαμμένο κυνηγητό για τον Pablo Escobar τελείωσε, η DEA στρέφει την προσοχή της στην πιο πλούσια οργάνωση διακίνησης ναρκωτικών του κόσμου: το Cali Cartel. Με ηγέτες τέσσερις πανίσχθρους νονούς, αυτό το καρτέλ λειτουργεί αρκετά διαφορετικά απο αυτό του Escobar, προτιμώντας να δωροδοκεί τους κυβερνητικούς αξιωματούχους και να κρατά τις πράξεις βίας μακριά απο τα φώτα της δημοσιότητας.»

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Javier Peña επιστρέφει ο Pedro Pascal, ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Alberto Ammann, Damián Alcázar, Joanna Christie, Matt Whelan, Michael Stahl-David.

Ύστερα απο δυο άκρως επιτυχημένες τηλεοπτικές σαιζόν, το «Narcos» επιστρέφει και καλέιται πλέον να πορευθεί χωρίς την παρουσία του εξαιρετικού Wagner Moura που έκλεψε τις εντυπώσεις στο ρόλο του Pablo Escobar.

Η τρίτη σαιζόν του «Narcos» θα κάνει πρεμιέρα την 1η Σεπτεμβρίου μέσα απο το Netflix.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά «έργα».

Τα σχόλια έχουν κλείσει.