Πρώτο Teaser Απο Την 2η Σαιζόν Του "Ozark"

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο teaser απο την δεύτερη σαιζόν του "Ozark", της δραματικής τηλεοπτικής σειράς του Bill Dubuque.

"Στην δεύτερη πολυαναμενόμενη σαιζόν, το Ozark ακολουθεί και πάλι τον Marty Bryde και την οικογένεια του, καθώς κινούνται στα θολά νερά της ζωής μέσα σε ένα επικίνδυνο καρτέλ ναρκωτικών. Με τον Del εκτός παιχνιδιού, το συνδικάτο του εγκλήματος στέλνει την αδίστακτη δικηγόρο Helen Pierce στην πόλη για να ταράξει τα νερά, καθώς η οικογένεια των Byrdes προσπαθεί να προσαρμοστεί. Ο Marty και η Wendy πασχίζουν να ισορροπήσουν ανάμεσα στα συμφέροντα της οικογένειας και τους κινδύνους που κλιμακώνονται απο την συνεργασία τους με τους διψασμένους για δύναμη Snells, το καρτέλ και την νέα τους υπαρχηγό, την Ruth Langmore, της οποίας ο πατέρας έχει μόλις βγεί απο την φυλακή. Οι προκλήσεις είναι ακόμη μεγαλύτερες και οι Byrdes συνειδητοποιούν ότι θα πρέπει να εισέλθουν βαθύτερα, πρίν μπορέσουν να βγούν έξω."

Το σενάριο της σειράς έχει γράψει ο Bill Dubuque ("The Judge"), ο οποίος εκτελεί και χρέη παραγωγού μαζί με τον ηθοποιό Jason Bateman, ο οποίος επίσης πρωταγωνιστεί.

Πρωταγωνιστούν επίσης οι Laura Linney, Julia Garner, Harris Yulin, Marc Menchaca, Jason Butler Harner και Esai Morales.

Η τηλεοπτική σειρά που εξελίχθηκε σε απρόσμενη επιτυχία για την υπηρεσία streaming, θα επιστρέψει στο Netflix στις 31 Αυγούστου.

Δείτε το teaser:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.