Πρώτη Ματιά Στο «The Looming Tower» Του Hulu

0

Πρόκειται για το «The Looming Tower», την νέα τηλεοπτική σειρά της συνδρομητικής υπηρεσίας Hulu, που καταγράφει το πρίν και το μετά της επίθεση στους δίδυμους πύργους της Νέας Υόρκης.

Αν και η ιστορία έχει ήδη αποτυπωθεί σε αμέτρητα ντοκιμαντέρ και κάποια κινηματογραφικά φίλμ, το «The Looming Tower» αποτελεί την πρώτη τηλεοπτική σειρά που ασχολείται αποκλειστικά με το θέμα.

«Το The Looming Tower ανιχνεύει την αναδυόμενη απειλή του Osama bin Laden και της Al-Qaeda και ρίχνει μια αμφιλεγόμενη ματιά στο πως η αντιπαλότητα ανάμεσα στη CIA και το FBI, έστρωσε ακούσια το σκηνικό για την τραγωδία της 11ης Σεπτεμβρίου και τον πόλεμο στο Ιράκ.»

Το σενάριο της σειράς που θα υλοποιήσει η Legendary Television, έχουν γράψει οι Dan Futterman («Foxcatcher», «Capote») και ο Alex Gibney («We Steal Secrets: The Story of Wikileaks», «Zero Days»), βασισμένοι στο βραβευμένο με Pulitzer βιβλίο «The Looming Tower: Al-Qaeda and the Road to 9/11» του Lawrence Wright.

Πρώτη Ματιά Στο "The Looming Tower" Του Hulu

Jeff Daniels

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του John O’Neill, του αποφασισμένο και ξεροκέφαλου ηγέτη της Αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας του FBI, βρίσκεται ο Jeff Daniels («The Newsroom»), ενώ ο Tahar Rahim («The Last Panthers») θα υποδυθεί τον Ali Soufan, ένα νεαρό πράκτορα του FBI που σύντομα θα γίνει ο προστατευόμενος του O’Neill, χάρις στις ικανότητες του και τις γνώσεις του γύρω απο το Ισλάμ.

Πρωταγωνιστούν επίσης οι Virginia Kull («Gracepoint»), Louis Cancelmi («The Amazing Spider-Man 2») και Sullivan Jones.

Υστερα απο το «11.22.63», το Hulu εστιάζει σε ένα άλλο μεγάλο γεγονός της ιστορίας, ένα γεγονός που αποτυπώθηκε για πάντα στη μνήμη μας μέσα απο τις συγκλονιστικές εικόνες που κατέγραψαν οι κάμερες των μέσων και των απλών πολιτών.

Με μια πολύ ενδιαφέρουσα, ευαίσθητη αλλά και σκοτεινή ιστορία, η νέα σειρά του Hulu αναμένεται σαν ένα δυνατό δράμα που σίγουρα θα συζητηθεί…

Η πρώτη σαιζόν του «The Looming Tower» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αρχές του 2018.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά «έργα».

Τα σχόλια έχουν κλείσει.