Πρώτη Ματιά Στην Τηλεοπτική Σειρά «Hanna»

0

Πρόκειται για την τηλεοπτική μεταφορά του «Hanna», του κινηματογραφικού θρίλερ-δράσης που κυκλοφόρησε το 2011, με σκηνοθέτη τον Joe Wright και πρωταγωνιστές τους Saoirse Ronan, Eric Bana και Cate Blanchett.

«Η Hanna δεν είναι ένα συνηθισμένο κορίτσι. Μεγαλωμένη από τον πατέρα της, πρώην υπάλληλο της CIA, στην άγρια φύση, έχει το σθένος, την αντοχή και τα οξυμένα ένστικτα ενός στρατιώτη. Η ανατροφή της και η εκπαίδευσή της είχαν ένα και μόνο σκοπό: να γίνει η καλύτερη δολοφόνος. Έφηβη πλέον, η Hanna είναι έτοιμη να εκτελέσει την αποστολή για την οποία προετοιμάζονταν όλα αυτά τα χρόνια. Καθώς ξεκινά την αποστολή της για εκδίκηση, η Hanna αποφεύγει πράκτορες και δολοφόνους, οι οποίοι δίνουν αναφορά γι’ αυτήν σε μια ανελέητη υπάλληλο μυστικών υπηρεσιών. Ενώ πλησιάζει στον στόχο της, η Hanna έρχεται αντιμέτωπη με πανίσχυρους εχθρούς και βρίσκεται μπροστά σε ραγδαίες αποκαλύψεις για τον ίδιο της τον εαυτό.»

Το σενάριο της τηλεοπτικής μεταφοράς έχει γράψει ο σεναριογράφος του φίλμ David Farr («The Night Manager»), ενώ την σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Sarah Adina Smith («Legion», «Room 104»).

Πρώτη Ματιά Στην Τηλεοπτική Σειρά "Hanna"

Οσον αφορά το casting, στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Hanna βρίσκεται η 18χρονη Esme Creed-Miles («Mister Lonely», «Dark River»). Η Mireille Enos («The Killing») θα υποδυθεί την Marissa, μια ικανή και αδίστακτη πράκτορα που έχει ανέλθει στην ιεραρχία της CIA. Όμως, κάτω απο το ψύχραιμο παρουσιαστικό της, βρίσκεται ένα βαθιά θαμμένο μυστικό, που εξακολουθεί να την στοιχειώνει. Η επανεμφάνιση της Hanna και του πατέρα της Eric, απειλούν να εκθέσουν το παρελθόν που προσπαθεί να κρύψει.

Ο Joel Kinnaman («The Killing», «Altered Carbon») θα υποδυθεί τον Erik, έναν σκληροτράχηλο και αδιαπραγμάτευτο στρατιώτη και μισθοφόρο που μεγάλωσε την κόρη του στα απομακρυσμένα δάση της βόρειας Πολωνίας, τα τελευταία 15 χρόνια. Απομονωμένος απο τον κόσμο που κάποτε γνώριζε, έχει εκπαιδεύσει τη Hanna σε κάθε μέθοδο επιβίωσης, με μοναδικό στόχο να την κρατήσει ζωντανή. Όμως η έφηβη κόρη του αρχίζει να αναζητά την ελευθερία, απο τον απομονωμένο παράδεισο που δημιούργησε ο ίδιος.

Με μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία που αποτελεί μια μίξη θρίλερ-δράσης και δράματος ενηλικίωσης και με την αποδεδειγμένη στο παρελθόν χημεία των Joel Kinnaman και Mireille Enos, η νέα τηλεοπτική σειρά του Amazon αναμένεται σαν μια πολύ αξιόλογη τηλεοπτική παραγωγή.

Τα γυρίσματα της σειράς που αποτελεί μια παραγωγή της NBCUniversal International Studios, θα ξεκινήσουν τον Μάρτιο στην Ουγγαρία, την Σλοβακία, την Ισπανία και την Βρετανία…

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.