Πρώτη Ματιά Στην Τηλεοπτική Σειρά "Taken"

0

Πρόκειται για την τηλεοπτική μεταφορά του "Taken", του κινηματογραφικού franchise δράσης που ολοκληρώθηκε ύστερα απο τρία φίλμ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η τηλεοπτική σειρά του "Taken" αποτελεί το prequel της ιστορίας των κινηματογραφικών ταινιών, παρουσιάζοντας το παρελθόν του Bryan Mills, του χαρακτήρα που υποδύθηκε με μεγάλη επιτυχία ο Liam Neeson.

Το σενάριο του πιλοτικού επεισοδίου έχει γράψει ο Alex Cary ("Homeland"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη showrunner-παραγωγού, ενω την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Alex Graves ("Game Of Thrones", "Homeland", "Shameless").

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του πράκτορα Bryan Mills θα βρεθεί ο Clive Standen (Rollo - "Vikings"), ενώ σύμφωνα με το Deadline, στον πρωταγωνιστικό γυναικείο ρόλο θα βρεθεί η Jennifer Beals ("Flashdance", "Proof"), η οποία θα υποδυθεί την Christina Hart, μια ανώτερη αξιωματούχο της Υπηρεσίας Πληροφοριών.

Πρωταγωνιστούν επίσης οι Michael Irby ("True Detective"), Brooklyn Sudano ("11/23/63"), Gaius Charles ("Friday Night Lights"), Monique Gabriela Curnen ("Fast & Furious") και James Landry Hebert ("Gangster Squad").

Χρέη παραγωγού στη σειρά θα εκτελέσει και ο Luc Besson, ο οποίος υπήρξε ο σεναριογράφος και παραγωγός του κινηματογραφικού franchise. Την υλοποίηση της σειράς θα επιμεληθούν η EuropaCorp TV USA και η Universal Television.

Αν και ο αρχικός σχεδιασμός ήθελε την σειρά να περνά μέσα απο την διαδικασία του πιλότου, τελικά το NBC παρήγγειλε ολόκληρη την πρώτη σαιζόν...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.