Ο Seth MacFarlane Ετοιμάζει Τηλεοπτική Σειρά

0

Υστερα απο μια άκρως επιτυχημένη πορεία στην τηλεόραση με τις animated σειρές "The Cleveland Show", "Family Guy" και "American Dad", ο Seth MacFarlane είναι έτοιμος να κάνει το ντεπούτο του και στις live action τηλεοπτικές σειρές.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δικτύου Fox, ο MacFarlane ετοιμάζει μια live action, κωμική τηλεοπτική σειρά, στην οποία θα εκτελέσει χρέη σεναριογράφου, παραγωγού και πρωταγωνιστή.

Αν και η σειρά δεν έχει ακόμη επίσημο τίτλο, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα αποτελείται απο 13 επεισόδια και θα εξελίσσεται στο μακρινό μέλλον και θα εστιάζει στο πλήρωμα του Orville, ένα όχι και τόσο σύγχρονο διαστημικό σκάφος, που αποτελεί μέρος του διαστρικού στόλου της Γής.

Σύμφωνα με τον Seth MacFarlane:

"Ηθελα να κάνω κάτι τέτοιο απο τότε που είμουν μικρό παιδί και πλέον φαίνεται πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή."

Αν και ο MacFarlane είναι ένας πολύ ταλαντούχος voice-actor, η παρουσία του σαν ηθοποιός δεν είναι το ίδιο επιτυχημένη, με πιο πρόσφατο παράδειγμα το "A Million Ways to Die in the West", στο οποίο πρωταγωνίστησε και σκηνοθέτησε. Ομως κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την ικανότητα του να δημιουργεί original και έξυπνο περιεχόμενο, κάτι που κατάφερε με την πρώτη ταινία του "Ted", που αποτελεί την πιο επιτυχημένη ακατάλληλη κωμωδία όλων των εποχών.

Με έξυπνο, αιχμηρό, αλλά και πολλές φορές προσβλητικό χιούμορ, ο MacFarlane είναι ένας αμφιλεγόμενος δημιουργός, ικανός για το καλύτερο και το χειρότερο...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.