Ο Russell Crowe Στο «Loudest Voice in the Room»

0

Ύστερα απο 31 χρόνια και την τηλεοπτική σειρά «Neighbours», ο Russell Crowe επιστρέφει στην τηλεόραση, καθώς το Showtime ανακοίνωσε πως ο Αυστραλός ηθοποιός ανέλαβε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην limited τηλεοπτική σειρά «Loudest Voice in the Room», μια ιδιαίτερα καυτή και επίκαιρη ιστορία που είναι βασισμένη στο ομώνυμο best-selling βιβλίο του Gabriel Sherman.

Η σειρά καταγράφει την άνοδο και την πτώση του Roger Ailes, του ιδρυτή του αμερικανικού ειδησεογραφικού δικτύου Fox News, ο οποίος κατά την διάρκεια της τελευταίας δεκαετίας της ζωής του, εξελίχθηκε στον ουσιαστικό ηγέτη του Αμερικανικού Ρεπουμπλικανικού Κόμματος.

Ο Crowe θα υποδυθεί τον Roger Ailes, τον ιδρυτή του αμφιλεγόμενου τηλεοπτικού ειδησεογραφικού δικτύου Fox News, το οποίο τα τελευταία χρόνια έχει απομονωθεί απο την κοινή γνώμη της Αμερικής, κάθως έχει εξελιχθεί στην «φωνή» του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, καλύπτοντας μονομερώς και χωρίς ίχνος αντικειμενικότητας, τα πολιτικά γεγονότα της χώρας.

Το σενάριο της σειράς που αποτελείται απο 8 επεισόδια, έχει γράψει ο Tom McCarthy («Spotlight»), μαζί με τον συγγραφέα του βιβλίου Gabriel Sherman, που εκτελεί και χρέη παραγωγού.

Με το «Loudest Voice in the Room», ο Russell Crowe θα έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να έρθει ξανά στο προσκήνιο, καθώς η σειρά αναμένεται να προκαλέσει μεγάλο ντόρο, τουλάχιστον εντός των συνόρων της Αμερικής…

 

Loudest Voice in the Room

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.