Ο Martin Scorsese Ετοιμάζει Την Τηλεοπτική Σειρά «The Caesars»

0

Αν και πλέον 76 ετών, ο Martin Scorsese παραμένει ένας απο τους πιο πολυάσχολους και πιο αξιόπιστους δημιουργούς. Με το όνομα του να βρίσκεται στα credits αρκετών μελλοντικών κινηματογραφικών παραγωγών και με τον ίδιο να ολοκληρώνει αυτή τη στιγμή τα γυρίσματα του «The Irishman», ο Scorsese φαντάζει περισσότερο πολυάσχολος απο ποτέ, παρόλα αυτά όμως φαίνεται να διαθέτει τον χρόνο για να επιστρέψει και στην τηλεόραση, με μια νέα τηλεοπτική σειρά που στα χαρτιά τουλάχιστον, φαντάζει πολύ ενδιαφέρουσα.

Σύμφωνα με το The Guardian, η νέα σειρά αποτελεί ένα ιστορικό δράμα που εστιάζει στην νεότητα και την ζωτικότητα των πρώτων ηγετών της Ρώμης. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Scorsese θα συνεργαστεί σε αυτή τη νέα σειρά με τον μέτρ του είδους, τον σεναριογράφο Michael Hirst.

Ο Hirst έφτιαξε το όνομα στον κινηματογράφο, με τα σενάρια των ταινιών «Elizabeth» και «Elizabeth: The Golden Age», ενώ αμέσως μετά εγκαταστάθηκε στην τηλεόραση, εκεί όπου δημιούργησε τις σειρές εποχής «The Tudors», «Camelot» και πιο πρόσφατα το «Vikings», που αυτή τη στιγμή διανύει την πέμπτη σαιζόν.

Έτσι, ύστερα απο το εξαιρετικό «Boardwalk Empire» και το επίσης αξιόλογο «Vinyl» (εμάς μας άρεσε, τι να κάνουμε?), ο Martin Scorsese επιστρέφει στην τηλεόραση με μια ιστορία και ένα συνεργάτη που μόνο καλό αποτέλεσμα μπορεί να έχει.

Αν όλα πάνε καλά και ο Scorsese δεν αποπροσανατολιστεί απο κάποιο άλλο project, η σειρά (που ακόμη δεν έχει τηλεοπτική στέγη), θα ξεκινήσει γυρίσματα στην Ιταλία το 2019, ενώ η πρεμιέρα της πρώτης σαιζόν που θα ξεκινήσει με την άνοδο του Ιούλιου Καίσαρα, αναμένεται να γίνει μέσα στο 2020…

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.