Ο Geoffrey Rush Θα Υποδυθεί Τον Albert Einstein Στο "Genius"

0

Σύμφωνα με το THR, ο βραβευμένος με Oscar Geoffrey Rush ("Shine", "Pirates of Caribbean") θα υποδυθεί τον Albert Einstein στο "Genius", την πρώτη τηλεοπτική σειρά σεναρίου του National Geographic Channel. O Rush θα ενσαρκώσει τον διάσημο θεωρητικό φυσικό στα ώριμα του χρόνια, ενώ τον νεότερο Einstein, θα υποδυθεί ο Johnny Flynn ("Clouds of Sils Maria").

"Η σειρά καταγράφει το πως ένας ευρηματικός και αντιδραστικός υπάλληλος του γραφείου ευρεσιτεχνιών, που δεν μπορούσε να βρεί δουλειά σαν καθηγητής ή να αποκτήσει ένα διδακτορικό, κατάφερε να ξεκλειδώσει τα μυστήρια του ατόμου και του σύμπαντος. Κάθε επεισόδιο θα εξερευνά τα εντυπωσιακά επιστημονικά επιτεύγματα του Einstein, μαζί με τις ασταθείς, παθιασμένες και πολύπλοκες προσωπικές του σχέσεις."

Στη θέση του showrunner βρίσκεται ο Ken Biller, ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τους Brian Grazer, Francie Calfo και τον Ron Howard, ο οποίος θα αναλάβει και την σκηνοθεσία του πρώτου επεισοδίου.

Σύμφωνα με τον Ron Howard:

"Η ακλόνητη δέσμευση του National Geographic στην ποιότητα, μαζί με την υποστήριξη και το πάθος τους για αυτό το project, μας βοήθησαν να προσελκύσουμε τον ταλαντούχο Geoffrey Rush. Ο ενθουσιασμός μου για αυτό το εγχείρημα μεγαλώνει κάθε μέρα και πραγματικά ανυπομονώ να ξεκινήσουμε."

Με τον Geoffrey Rush στον ρόλο του χαρισματικού και εκκεντρικού επιστήμονα και τον Ron Howard στην παραγωγή, το National Geographic Channel εισέρχεται δυναμικά στο χώρο των τηλεοπτικών σειρών, που κάθε μέρα γίνεται πλουσιότερος, με πολύ αξιόλογες παραγωγές που πλέον προσελκύουν μεγάλους ηθοποιούς του Hollywood.

Το "Genius" των δέκα επεισοδίων που είναι βασισμένo στην βιογραφία "Einstein: His Life and Universe" που έγραψε ο Walter Isaacson, θα ξεκινήσει γυρίσματα τον επόμενο μήνα στην Πράγα, ενώ η πρεμιέρα τoy αναμένεται να γίνει μέσα στο 2017.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.