Το Netflix Παρήγγειλε Το "She’s Gotta Have It"

0

Σύμφωνα με το THR, το Netflix παρήγγειλε τα πρώτα δέκα επεισόδια του "She’s Gotta Have It", την τηλεοπτική μεταφορά του ομώνυμου κινηματογραφικού φίλμ που κυκλοφόρησε το 1986, σκηνοθετημένο απο τον Spike Lee.

"Η ιστορία εστιάζει στην Nola Darling, μια νεαρή και σεξουαλικά απελευθερωμένη γυναίκα, που περνά τον χρόνο της μέσα της απο μια πληθώρα ερωτικών σχέσεων και ρομάτζων."Η Nola πασχίζει να καθορίσει τον εαυτό της και να μοιράσει το χρόνο ανάμεσα στους φίλους της, την δουλειά της και τους τρείς εραστές της: το καλλιεργημένο μοντέλο Greer Childs, τον υπερπροστατευτικό τραπεζικό επενδυτή Jamie Overstreet και τον νεαρό Mars Blackmon.

Το σενάριο της μεταφοράς θα γράψει ο ίδιος ο Spike Lee ("Malcolm X", "Inside Man", "Do the Right Thing"), ο οποίος θα αναλάβει και την σκηνοθεσία όλων των επεισοδίων της πρώτης σαιζόν.

Η τηλεοπτική μεταφορά του πρώτου κινηματογραφικού φίλμ που σκηνοθέτησε ο Spike Lee, αρχικά βρέθηκε κάτω απο την στέγη του δικτύου Showtime, που για άγνωστους λόγους αποφάσισε να μην προχωρήσει στην υλοποίηση της.

Αν και η παρουσία του Spike Lee εγγυάται την ποιότητα της εικόνας και της κινηματογράφησης, αυτό που δεν εγγυάται είναι η επιτυχία της σειράς, καθώς η πλοκή και το ρετρό στύλ του φαντάζουν κάπως παρωχημένα για το τηλεοπτικό κοινό της σύγχρονης εποχής...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.