Το Netflix Απέκτησε Το Millarworld

0

Τα τελευταία χρόνια το Netflix έχει «σπάσει» πολλά φράγματα, είτε με την δημιουργία τηλεοπτικών σειρών, είτε με την δημιουργία κινηματογραφικών ταινιών. Σήμερα, η συνδρομητική υπηρεσία streaming, «έσπασε» άλλο ένα, καθώς απέκτησε μια ολόκληρη ολόκληρη εταιρεία. Ο λόγος γίνεται για το Millarworld, τον εκδοτικό οίκο comics που ίδρυσε ο Mark Millar, ο δημιουργός των comics «Wanted», «Kick-Ass» και «Kingsman».

Σύμφωνα με τον Ted Sarandos, τον επικεφαλής Προγράμματος του Netflix:

«Ως δημιουργός και αναβιωτής σε μερικές απο τις πιο αξιομνημόμνευτες ιστορίες και χαρακτήρες στην πρόσφατη ιστορία, απο τους The Avengers της Marvel και τις δημιουργίες του Millarworld, όπως το Kick-Ass, το Kingsman, το Wanted και το Reborn, ο Mark είναι ότι πιο κοντινό σε ένα σύγχρονο Stan Lee. Ανυπομονούμε να μεταφέρουμε την δημιουργική δύναμη του Millarworld στο Netflix και να ξεκινήσουμε μια νέα εποχή στην παγκόσμια εξιστόρηση.»

Το Netflix Απέκτησε Το Millarworld

Ενώ σύμφωνα με τον Mark Millar:

«Αυτή είναι μόνο η τρίτη φορά στην ιστορία που μια μεγάλη εκδοτική εταιρεία comics έχει αποκτηθεί σε αυτό το επίπεδο. Είμαι πολύ ερωτευμένος με αυτό που κάνει το Netflix και πολύ ενθουσιασμένος με τα σχέδια τους. Το Netflix αποτελεί το μέλλον και το Millarworld δεν θα μπορούσε να βρεί καλύτερη στέγη.»

Με την απόκτηση του Millarworld, το Netflix αποκτά μια πλούσια βιβλιοθήκη ιστοριών και χαρακτήρων και ανεβάζει και άλλο τον πήχη στο πολύ ανταγωνιστικό τοπίο της συνδρομητικής ψυχαγωγίας.

Μέχρι στιγμής, όλα τα comics του Millar που μεταφέρθηκαν στο κινηματογράφο γνώρισαν την επιτυχία, κάτι απολύτως λογικό, καθώς εκτός απο καλούς σκηνοθέτες, οι υλοποιήσεις τους καταφέρνουν να συνδυάσουν με μεγάλη επιτυχία το χιούμορ με την δράση, ενώ γενικότερα διαθέτουν ένα μοναδικό στύλ…

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.