Νέο Trailer Της Τηλεοπτικής Σειράς «Manhattan»

0

Το WGN America, κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το «Manhattan», την νέα τηλεοπτική σειρά του Sam Shaw («Masters of Sex»).

«Το νέο δράμα του WGN ακολουθεί την προσπάθεια της κατασκευής της πρώτης ατομικής βόμβας του κόσμου (Manhattan Project), στο Los Alamos του New Mexico. Στο επίκεντρο της ιστορίας βρίσκονται οι ιδιοφυείς πλήν «προβληματικοί» επιστήμονες και οι οικογένειες τους, καθώς προσπαθούν να συνυπάρξουν σε ένα κόσμο όπου τα μυστικά και τα ψέματα, διεισδύουν σε κάθε πτυχή της ζωής τους.»

Δημιουργός της σειρά είναι ο Sam Shaw, ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Thomas Schlamme («The West Wing»), που θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού.

Πρωταγωνιστούν οι John Benjamin Hickey, Olivia Williams, Daniel Stern, Ashley Zukerman, Katia Herbers, Christopher Denham, Harry Lloyd, Michael Chernus, Rachel Brosnahan, Eddie Shin.

Με μια αληθινή και πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία, η δεύτερη σειρά σεναρίου του WGN America φιλοδοξεί να μιμηθεί την επιτυχία του «Salem», της πρώτης σειράς του δικτύου που έκανε πρεμιέρα τον Απρίλιο και έχει ήδη ανανεωθεί για δεύτερη σαιζόν.

Η πρώτη σαιζόν του «Manhattan» θα κάνει πρεμιέρα στίς 27 Ιουλίου, και θα αποτελείται απο 13 επεισόδια.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.