Νέο Trailer της Τηλεοπτικής Σειράς «Almost Human»

0

Με λιγότερο απο ένα μήνα πρίν απο την πρεμιέρα της σειράς, το τηλεοπτικό δίκτυο Fox κυκλοφόρησε ένα νέο trailer του «Almost Human», της νέας τηλεοπτικής σειράς του J.J. Abrams.

«Βρισκόμαστε στο έτος 2048. Ο John Kennex (Karl Urban), είναι ένας αστυνομικός που βρέθηκε να έχει ώς συνεργάτη ένα ανδροειδές που λίγο αργότερα κατέστρεψε, εξοργίζοντας τους ανωτέρους του. Η τεχνοφοβία του John θα δοκιμαστεί ξανά, όταν θα αναγκαστεί να δουλέψει με τον Dorian (Michael Ealy), ένα ανδροειδές που βρίσκονταν κλειδωμένο στίς αποθήκες, λόγο της ιδιαίτερα ισχυρής προσωπικότητας που ανέπτυξε.»

Η σειρά που αρχικά είχε τον τίτλο «Inhuman», διαδραματίζεται στο μέλλον όπου ο κάθε αστυνομικός του Λος Αντζελες έχει για συνεργάτη ένα ανθρωποειδές ρομπότ. Στην παραγωγή βρίσκεται φυσικά ο J.J. Abrams ενώ το σενάριο είναι του J.H. Wyman («Fringe»).

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του αστυνομικού John Kennex βρίσκεται ο Karl Urban («Dredd», «Star Trek») ενώ στο ρόλο του ρομπότ θα βρεθεί ο Michael Ealy (» Underworld 4 «). Πρωταγωνιστούν επίσης οι Leanne Adachi, Mekia Cox, Daniela Dib, Minka Kelly, Lili Taylor, Teach Grant, C. Ernst Harth, Nils Hognestad, Michael Irby.

Το πρώτο επεισόδιο του «Almost Human» θα σκηνοθετήσει ο Brad Anderson («The Machinist»).

Το «Almost Human» θα κάνει πρεμιέρα στο FOX, στίς 17 Νοεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.