Νέο Trailer Απο Το «The Oath»

0

Η συνδρομητική υπηρεσία Crackle της Sony Pictures Television, κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το «The Oath», την νέα δραματική σειρά του Joe Halpin. Το νέο trailer φανερώνει μια χαμηλών κυβικών αστυνομική σειρά, ενώ όσον αφορά την παρουσία του Sean Bean, αυτή φαίνεται να είναι περιορισμένη και να λειτουργεί περισσότερο σαν «κράχτης».

«Η ιστορία εστιάζει στον Tom Hammond, έναν σκληροτράχηλο αστυνομικό και αδίστακτο ηγέτη μιας ανερχόμενης συμμορίας που αποτελείται απο αυτούς που είχαν ορκιστεί να εφαρμόζουν το νόμο. Υστερα απο μια συμφωνία με έναν μυστικό πράκτορα του FBI, ο Hammond θα βρεθεί στη φυλακή. Με την αποφυλάκιση του όμως, επιθυμεί όσο ποτέ να επιστρέψει στη κορυφή της τροφικής αλυσίδας και να επανακτήσει τον έλεγχο της συμμορίας του. Μια απόφαση που θα τον φέρει αντιμέτωπο και πρόσωπο με πρόσωπο, με αυτούς που κάποτε φυλούσαν τα νώτα του.»

Δημιουργός και σεναριογράφος της σειράς είναι ο Joe Halpin («Hawaii Five-0»), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τους Todd Hoffman και Dennis Kim.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Tom Hammond, βρίσκεται ο Sean Bean («Game of Thrones», «The Lord of the Rings»), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Ryan Kwanten, Cory Hardrict, Arlen Escarpeta, Katrina Law, J.J. Soria, Michael Malarkey, Eve Mauro, Kwame Patterson, Linda Purl και Elisabeth Röhm.

Το «The Oath» που εστιάζει σε εγκληματικές συμμορίες που αποτελούνται απο αστυνομικούς, θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Μαρτίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".