Νέο Trailer Απο Το "Narcos: Mexico"

0

Το Netflix κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "Narcos: Mexico", την τέταρτη σεζόν της τηλεοπτικής σειράς "Narcos". Το νέο και πολύ καλοφτιαγμένο trailer, φανερώνει μια τέταρτη σεζόν με νέους χαρακτήρες και σκηνικό, αλλά και το γνωστό υψηλό επίπεδο παραγωγής που έχουμε συνηθίσει απο τις τρείς προηγούμενες.

"Το Narcos: Mexico θα εξερευνήσει την πηγή του σύγχρονου πολέμου των ναρκωτικών, πηγαίνοντας πίσω στις ρίζες του, ξεκινώντας απο την χρονική στιγμή που ο Μεξικανικός κόσμος της διακίνησης ήταν μια χαλαρή και ανοργάνωτη ομοσπονδία ανεξάρτητων καλλιεργητών και διακινητών. Μέσα απο την νέα σεζόν, θα γίνετε μάρτυρες της ανόδου του Cartel της Guadalajara στη δεκαετία του 80', καθώς ο Félix Gallardo (Diego Luna) αναλαμβάνει τα ηνία και ενώνει τους διακινητές, με στόχο την δημιουργία μιας αυτοκρατορίας.
Όταν ο πράκτορας της DEA, Kiki Camarena (Michael Peña) μεταφέρει την σύζυγο του και τον νεαρό γιό του απο την California στην Guadalajara, για να αναλάβει μια νέα θέση, σύντομα μαθαίνει πως η αποστολή του θα είναι πολύ πιο δύσκολη απ'όσο είχε φανταστεί. Καθώς ο Kiki συγκεντρώνει πληροφορίες γύρω απο τον Félix και εισέρχεται ολοένα και πιο βαθιά στην αποστολή του, μια τραγική σειρά γεγονότων ξετυλίσσεται, επηρρεάζοντας το εμπόριο των ναρκωτικών και τον πόλεμο ενάντια τους για τα επόμενα χρόνια."

Το σενάριο της σειράς υπογράφουν οι Chris Brancato ("Species II", "Hannibal"), Carlo Bernard και Doug Miro, ενώ στη θέση των παραγωγών βρίσκονται ο Eric Newman ("Children of Men", "RoboCop") και ο σκηνοθέτης José Padilha.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκονται πλέον οι Michael Peña ("Ant-Man") και Diego Luna ("Rogue One"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Aaron Staton, Alejandro Edda, Jose Maria Yazpik, Clark Freeman, Mark Kubr, Julio Cesar Cedillo, Mike Doylem, Jorge A. Jimenez.

Η τέταρτη σεζόν του "Narcos" θα διατεθεί μέσα απο το Netflix στις 16 Νοεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.