Νέο Trailer Απο Το "Black Monday"

0

Το Showtime κυκλοφόρησε κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "Black Monday", την κωμική σειρά των David Caspe και Jordan Cahan. Το νέο trailer φανερώνει την ατμόσφαιρα των 80's που κυριαρχεί στη σειρά, η οποία φαίνεται να διαθέτει ιδιαίτερα hardcore τόνο και άφθονο βρισίδι, σε ένα συνδυασμό δράματος και κωμωδίας.

"Το Black Monday μας ταξιδεύει πίσω στις 19 Οκτωβρίου του 1987, την ημέρα που έμεινε στην ιστορία ως Black Monday, την χειρότερη μέρα στην ιστορία της Wall Street. Κανείς δεν γνωρίζει το ποιός την προκάλεσε, όλα αυτά μέχρι σήμερα. Η νέα σειρά καταγράφει την ιστορία μιας ομάδας περιθωριακών που τα έβαλαν με τους γαλοζοαίματους παίκτες της Wall Street και κατέληξαν να ρίξουν το μεγαλύτερο χρηματοπιστωτικό σύστημα του κόσμου, να καταστρέψουν μια λιμουζίνα Lamborghini, το πάρτυ του Don Henley και το γυάλινο ταβάνι."

Δημιουργοί και σεναριογράφοι της σειράς είναι οι David Caspe και Jordan Cahan, οι οποίοι εκτελούν και χρέη παραγωγών μαζί με τους Seth Rogen και Evan Goldberg.

Πρωταγωνιστούν οι Don Cheadle, Regina Hall, Andrew Rannells, Paul Scheer, Yassir Lester, Michael James Scott, Eugene Cordero as Ronnie, Casey Wilson, Ken Marino και Kurt Braunohler.

Το "Black Monday" θα κάνει πρεμιέρα στις 20 Ιανουαρίου, στο Showtime.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.