Νέο Trailer Απο Την 2η Σαιζόν Του «A Series of Unfortunate Events»

0

Το Netflix κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο την δεύτερη σαιζόν του «A Series of Unfortunate Events», της τηλεοπτικής μεταφοράς της best-selling σειράς βιβλίων «Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events» που έγραψε ο Daniel Handler.

«Το A Series of Unfortunate Events αφηγείται την τραγική ιστορία των ορφανών Baudelaire – της Violet, του Klaus και της Sunny – των οποίων ο σατανικός κηδεμόνας Κόμης Olaf, είναι αποφασισμένος να κάνει το παν για να καταχραστεί την κληρονομιά τους. Τα αδέλφια θα πρέπει να ξεγελάσουν τον Olaf, να ξεσκεπάσουν τα σατανικά του σχέδια και μεταμφιέσεις και να ανακαλύψουν στοιχεία γύρω απο τον μυστηριώδη θάνατο των γονιών τους.»

Το σενάριο της τηλεοπτικής μεταφοράς έχει γράψει ο Mark Hudis («Nurse Jackie», «True Blood») ο οποίος εκτελεί και χρέη παραγωγού μαζί με τους Daniel Handler και Barry Sonnenfeld.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιστρέφουν οι Neil Patrick Harris, Patrick Warburton, Malina Weissman, Louis Hynes, K. Todd Freeman, Usman Ally,, ενώ τα νέα πρόσωπα θα είναι οι Nathan Fillion («Castle»), Tony Hale («Veep»), Sara Rue («Impastor»), Lucy Punch («Bad Teacher») και Roger Bart («Desperate Housewives»).

Η δεύτερη σαιζόν του «A Series of Unfortunate Events» που καλύπτει τα βίβλια 5 εως 9, θα διατεθεί μέσα απο το Netflix στις 30 Μαρτίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.