Νέο Trailer Απο Την 2η Σαιζόν Του "Luke Cage"

0

Το Netflix κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο την δεύτερη σαιζόν της τηλεοπτικής σειράς "Luke Cage". Το νέο trailer διαθέτει το γνωστό ξυλίκι που θα περίμενε κανείς, ενώ μας δίνει και μια πρώτη γεύση απο τον Bobby Fish, τον κακό χαρακτήρα της δεύτερης σαιζόν, που φαίνεται πως θα δυσκολέψει αρκετά τον ήρωα του Harlem.

"Έχοντας καθαρίσει το όνομα του, ο Luke Cage έχει εξελιχθεί σε διασημότητα στους δρόμους του Harlem, με μια φήμη τόσο αλεξίσφαιρη όσο και το δέρμα του. Στην πρώτη γραμμή πλέον, ο Luke αισθάνεται την ανάγκη να προστατέψει ακόμη περισσότερο την κοινότητα και να ανακαλύψει τα όρια γύρω απο ποιούς μπορεί ή δεν μπορεί να σώσει. Με την άνοδο ενός νέου και υπολογίσιμου εχθρού, ο Luke είναι αναγκασμενος να κινηθεί πολύ κοντά στη λεπτή γραμμή που ξεχωρίζει τον ήρωα απο τον κακό."

Το σενάριο της σειράς έχει γράψει ο Cheo Hodari Coker ("Southland", "Ray Donovan"), ο οποίος εκτελεί και χρέη παραγωγού μαζί με τον Jeph Loeb.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Luke Cage επιστρέφει ο Mike Colter ("The Good Wife"), στο ρόλο του Bobby Fish βρίσκεται ο Ron Cephas Jones ("Mr. Robot"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Alfre Woodard ("12 Years a Slave"), Simone Missick ("Ray Donovan"), Theo Rossi ("Sons of Anarchy"), Gabrielle Dennis, Mustafa Shaki και Rosario Dawson ("Daredevil").

Αν και η πρώτη σαιζόν της σειράς προκάλεσε ανάμεικτες εντυπώσεις, το τηλεοπτικό σύμπαν της Marvel που έχει δημιουργήσει το Netflix μαζί με τις σειρές "Daredevil", "The Punisher", "Jessica Jones", "Iron Fist" (ο αδύναμος κρίκος) και το "The Defenders", παραμένει ενδιαφέρον.

Η δεύτερη σαιζόν του "Luke Cage" θα διατεθεί μέσα απο το Netflix στις 22 Ιουνίου.

Δείτε το trailer:

 

Νέο Trailer Απο Την 2η Σαιζόν Του "Luke Cage"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.