Νέο Promo Απο Την Μίνι Σειρά "Taboo"

0

Το FX κυκλοφόρησε ένα νέο promo απο το "Taboo", την νέα τηλεοπτική μίνι-σειρά του BBC και της Scott Free, την εταιρεία παραγωγής του Ridley Scott. Το νέο, σύντομο promo διαθέτει μεταφυσικό τόνο και φανέρωνει μια ιδιαίτερα σκοτεινή ατμόσφαιρα που δημιουργεί αρκετές ελπίδες για το τελικό αποτέλεσμα.

"Η ιστορία λαμβάνει χώρα στο 1813 και ακολουθεί τον James Keziah Delaney, έναν μοναχικό τυχοδιώκτη που επιστρέφει απο την Αφρική με 14 περιβόητα διαμάντια, αναζητώντας την εκδίκηση για το θάνατο του πατέρα του. Αρνούμενος να πουλήσει την οικογενειακή επιχείρηση στην εταιρεία East India, ο James αποφασίζει να "στήσει" την δική του εμπορική αυτοκρατορία, παίζοντας ένα επικίνδυνο παιχνίδι ανάμεσα σε δυο μαχόμενα έθνη, την Βρετανία και την Αμερική."

Δημιουργός και σεναριογράφος της σειράς είναι ο Steven Knight ("Eastern Promises", "Amazing Grace", "Locke"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τον Ridley Scott.

Πρωταγωνιστούν οι Tom Hardy, Michael Kelly, Jonathan Pryce, Oona Chaplin, David Hayman, Jessie Buckley, Ashley Walters, Jefferson Hall, Ed Hogg, Leo Bill, Christopher Fairbank, Richard Dixon, Jason Watkins και Nicholas Woodeson.

Με υψηλό επίπεδο παραγωγής και πολύ αξιόλογους συντελεστές, η μίνι σειρά του BBC αναμένεται σαν μια απο τις καλύτερες τηλεοπτικές παραγωγές που θα δούμε μέσα στο 2016.

Το "Taboo" που αποτελείται απο 8 επεισόδια, θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2016 στο BBC One, ενώ στις αρχές του 2017 θα προβληθεί και στην Αμερική μέσα απο το FX.

Δείτε το promo:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.