Νέα Τηλεοπτική Σειρά: "Colony"

0

Απ΄'οτι φαίνεται ο πιλότος του "Colony" ικανοποίησε απόλυτα τα στελέχη του USA, καθώς το δίκτυο παρήγγειλε τα 10 πρώτα επεισόδια της sci-fi σειράς του Carlton Cuse και της Legendary Television.

"Ενα ρεαλιστικό δράμα που εξελίσσεται στο προσεχές μέλλον και την πόλη του Los Angeles, που βρίσκεται υπο την κατοχή κάποιας μυστηριώδους δύναμης. Κάποιοι συνεργάζονται με το νέο καθεστώς και επωφελούνται απο την νέα τάξη, ενώ άλλοι επαναστατούν και υφίστανται τις συνέπειες. Η ιστορία εστιάζει σε μια οικογένεια που είναι διχασμένη απο τις αντιμαχόμενες πλευρές και που προσπαθεί να διατηρήσει τις ισορροπίες και να μείνει ενωμένη στην μάχη που δίνει η ανθρωπότητα."

Δημιουργοί και σεναριογράφοι της σειράς είναι οι Carlton Cuse ("Lost", "Bates Motel") & Ryan Condal ("The Sixth Gun", "Hercules"), οι οποίοι θα εκτελέσουν και χρέη παραγωγών μαζί με τον Juan José Campanella ("Halt and Catch Fire") που σκηνοθέτησε και το επεισόδιο-πιλότο.

Πρωταγωνιστούν οι Josh Holloway ("Lost"), Sarah Wayne Callies ("The Walking Dead"), Peter Jacobson ("Ray Donovan"), Alex Neustaedter, Amanda Righetti, Kim Rhodes, Alejandra Pérez, Tory Kittles, Gonzalo Menendez, Nina Millin, Isabella Crovetti-Cramp.

Αν και αρχικά όλοι νομίζαμε ότι ιστορία της σειράς αφορούσε μια εξωγήινη ειβολή, ο δημιουργός της σειράς Carlton Cuse σε μια πρόσφατη συνέντευξη του δήλωσε:

"Η αρχική υπόθεση όλων ήταν ότι το show εστίαζε σε μια εξωγήινη εισβολή, αλλά τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι. Η πηγή έμπνευσης του Colony είναι το Παρίσι κατά την διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Εγώ και ο συνεργάτης μου Ryan Condal, είδαμε αυτές τις απίστευτες φωτογραφίες του Παρισιού που τραβήχτηκαν κατά την διάρκεια της κατοχής των Ναζί. Σε αυτές τις εικόνες βλέπεις γυναίκες με γούνινα παλτό να κάθονται στα καφέ των πεζοδρόμων και να πίνουν espresso, ενώ την ίδια ώρα προελαύνουν δίπλα τους στρατιώτες των Ναζί και αυτη η ασυνέπεια πραγματικά μας κατέπληξε. Αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι να εξερευνήσουμε αυτή την ιδέα.

Στην δική μας ιστορία, το Los Angeles βρίσκεται υπο κατοχή απο μια μυστηριώδη δύναμη, αλλά εμείς δεν ασχολούμαστε ιδιαίτερα με το ποιοί είναι αυτοί οι κατακτητές. Έχουν εγκαταστήσει μια πληρεξούσια κυβέρνηση που αποτελείται απο ανθρώπους και εκεί που πραγματικά εστιάζει η νέα σειρά είναι η κατοχή."

Τα γυρίσματα της σειράς θα ξεκινήσουν τον Ιούλιο, ενώ η πρεμιέρα της θα γίνει μέσα στο 2016, στο δίκτυο USA.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.