Νέα Τηλεοπτική Μίνι Σειρά: "Show Me a Hero"

0

Πρόκειται για την νέα τηλεοπτική μίνι σειρά του HBO και του δημιουργού David Simon ("The Wire", "Treme"), που είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της Lisa Belkin.

"Η ιστορία εστιάζε στον Nick Wasicsko (Oscar Isaac), τον νεότερο δήμαρχο μεγάλης πόλης στη χώρα, που ξαφνικά βρίσκεται στη μέση μιας φυλετικής διαμάχης, όταν ενα ομοσπονδιακό δικαστήριο τον διατάζει να χτίσει ενα μικρό αριθμό φθηνών κατοικιών στις "λευκές" συνοικίες της πόλης του, στο Yonkers της Νέας Υόρκης. Η προσπάθεια του Wasicsko να εφαρμόσει την διαταγή, "κόβει την πόλη στα δυο", παραλύει την δημοτική διοίκηση και τελικά καταστρέφει το πολιτικό του μέλλον."

Το σενάριο της σειράς έχουν αναλάβει οι Lisa Belkin, David Simon, William F. Zorzi, ενώ όλα τα επεισόδια της σειράς θα σκηνοθετήσει ο Paul Haggis ("Crash", "The Next Three Days").

Πρωταγωνιστούν οι Oscar Isaac, Alfred Molina, Jon Bernthal, Winona Ryder, Catherine Keener, James Belushi, Terry Kinney, Michael Stahl-David, Latanya Richardson Jackson, Natalie Paul, Clarke Peters και Daniel Stern.

Η μίνι σειρά θα αποτελείται απο έξι επεισόδια και κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2015.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.